Povezane vesti
Vulin: Nisam za izbore već za novu vladu, Vučević nije trebalo da podnese ostavku
Beta 07.02.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da nije za vanredne izbore već sa formiranje nove vlade u okviru postojeće parlamentarne većine, kao i da ta vlada ne bi menjala ništa u odnosu na dosadašnju politiku. "Ja sam formiranje nove… »
Vulin: Nisam za izbore već za novu vladu, Vučević nije trebalo da podnese ostavku
Novi magazin 07.02.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da nije za vanredne izbore već sa formiranje nove vlade u okviru postojeće parlamentarne većine, kao i da ta vlada ne bi menjala ništa u odnosu na dosadašnju politiku. "Ja sam formiranje nove… »
Vesti dana »

Klikerima iz praćke gađao policajce i pristalice SNS: Uhapšen tinejdžer zbog incidenta u Lazarevcu
Blic pre 46 minutajoš 32 povezane

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Pijan i na lekovima usmrtio ženu: Uhapšen vozač iz Ečke koji je oborio dve biciklistkinje, jedna stradala, druga teško povređena
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Fon der Lajen i Merc i drugi evropski lideri učestvovaće na sastanku Trampa i Zelenskog
Sputnik pre 16 minutajoš 55 povezanih

Francuski portal Medijapar: U Srbiji vlasti izabrale izuzetno opasno zaoštravanje
Beta pre 36 minutajoš 10 povezanih