Povezane vesti

"Draga moja Mirče, grlim te jako..." Milica Milša slomljena zbog smrti sina Mire Banjac: "Zanemela sam od bola, uvek sam uz…

"Draga moja Mirče, grlim te jako..." Milica Milša slomljena zbog smrti sina Mire Banjac: "Zanemela sam od bola, uvek sam uz…

Kurir pre 1 sat
Sin naše slavne glumice Mire Banjac, Brana Jovanović preminuo je juče u 74. godini u bolnici nakon duže bolesti. Kako je potvrđeno redakciji Kurira, Brana je preminuo u bolnici u Sremskoj kamenici nakon komplikacija sa upalom pluća. Glumica Milica… »
Poznata glumica nema od bola zbog smrti sina jedinca Mire Banjac: "Draga moja Mirče, grlim te jako"

Poznata glumica nema od bola zbog smrti sina jedinca Mire Banjac: "Draga moja Mirče, grlim te jako"

Mondo pre 3 sata
Tužne vesti o smrti Branislava Jovanovića juče su duboko potresle Srbiju. Domaću javnost je juče duboko potresla vest da je sin jedinac naše proslavljene glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović, preminuo nakon duge bolesti. Brojne javne ličnosti… »
"Draga moja Mirče..." Milica Milša nema od bola zbog smrti sina Mire Banjac: Uputila glumici reči podrške

"Draga moja Mirče..." Milica Milša nema od bola zbog smrti sina Mire Banjac: Uputila glumici reči podrške

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Branislav Jovanović, sin legendarne glumice Mire Banjac, preminuo je juče, 6. februara, u 74. godini nakon kraće bolesti. Ova tužna vest potresla je domaću javnost, a glumica Milica Milša se oglasila na Instagramu, izražavajući… »
"Draga moja Mirče, grlim te jako": Milica Milša slomljena od bola zbog smrti sina Mire Banjac: "Uvek sam uz tebe"

"Draga moja Mirče, grlim te jako": Milica Milša slomljena od bola zbog smrti sina Mire Banjac: "Uvek sam uz tebe"

Blic pre 4 sati
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je juče nakon kraće bolesti. Glumica Milica Milša se oglasila na Instagramu, slomljena od bola, javno je uputila glumici podršku. - Draga moja Mirče, grlim te jako. Nema od bola… »
Poslednja želja sina Mire Banjac kida dušu: Glumica izgubila jedinca, ostala velika bol

Poslednja želja sina Mire Banjac kida dušu: Glumica izgubila jedinca, ostala velika bol

Mondo pre 5 sati
Mira se oglasila juče za domaće medije, slomljena od bola zbog smrti sina jedinca. Sin naše legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović, preminuo je u 74. godini života nakon duge bolesti, a glumica ne može da se pomiri sa gubitkom sina… »

Vesti dana »