Povezane vesti
Vulin nije za izbore već za novu vladu, smatra da Vučević nije trebalo da podnese ostavku
Jugmedia 07.02.2025
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da nije za vanredne izbore već za formiranje nove vlade u okviru postojeće parlamentarne većine, kao i da ta vlada ne bi menjala ništa u odnosu na dosadašnju politiku. „Ja sam za formiranje… »
Vulin: Nisam za izbore već za novu vladu, Vučević nije trebalo da podnese ostavku
Radio sto plus 07.02.2025
“Ja sam formiranje nove vlade u okviru sadašnje postojeće većine. Žao mi je što je premijer Miloš Vučević podneo ostavku, mislim da je dobro radio svoj posao, ne vidim zašto je to morao da uradi”, rekao je Vulin za TV Prva. On je naveo da je opozicija… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 3 satajoš 58 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih