Повезане вести
Светски шампион поломио руку и стопало, оперисан у Барселони
Спортски журнал 07.02.2025
Хорхе Мартин је повређен у несрећи у среду током предсезонског тестирања на стази Сепанг у Малезији. Шпански мотоциклиста, актуелни светски Мото ГП шампион, Хорхе Мартин успешно је подвргнут операцији десне руке у Барселони… »
Добре вести: Мартину успешно оперисана шака
Вечерње новости 07.02.2025
Актуелни шампион Хорхе Мартин оперисан је у петак у Барселони, два дана пошто је доживео тежак пад на стази „Сепанг“, где је задобио преломе десне шаке и левог стопала. Фото: Профимедиа Возачу Априлије је оперисана шака, а иако… »
Мартину успешно оперисана шака, добре вести што се тиче стопала
Спорт клуб 07.02.2025
Актуелни шампион краљевске класе Хорхе Мартин оперисан је у петак у Барселони, два дана пошто је доживео тежак пад на стази „Сепанг“, где је задобио преломе десне шаке и левог стопала. Возачу Априлије је оперисана шака, а иако… »
"Не знам шта се догодило": Прве речи Хорхе Мартина пред операцију (видео)
Вечерње новости 07.02.2025
Актуелни шампион Мото ГП Хорхе Мартин стигао је у болницу у Барселони где ће бити оперисан након ужасног пада који је доживео на тестирањима у Сепангу. ФОТО: Тањуг/АП Мартин је снажно ударио главом, а задобио је и преломе десне… »
Мартин пред операцију: Не знам шта се догодило
Спорт клуб 07.02.2025
Актуелни шампион Мото ГП Хорхе Мартин стигао је у болницу у Барселони где ће бити оперисан након страшног пада који је доживео на тестирањима у Сепангу. Мартин је снажно ударио главом, а задобио је и преломе десне шаке и левог… »
Вести дана »
Ко губи, а ко добија? Објављен Трампов мировни план: Ово је свих 28 тачака за завршетак рата у Украјини
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 33 минутајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана