Povezane vesti

Svetski šampion polomio ruku i stopalo, operisan u Barseloni

Svetski šampion polomio ruku i stopalo, operisan u Barseloni

Sportski žurnal 07.02.2025
Horhe Martin je povređen u nesreći u sredu tokom predsezonskog testiranja na stazi Sepang u Maleziji. Španski motociklista, aktuelni svetski Moto GP šampion, Horhe Martin uspešno je podvrgnut operaciji desne ruke u Barseloni, saopštio je njegov tim… »
Dobre vesti: Martinu uspešno operisana šaka

Dobre vesti: Martinu uspešno operisana šaka

Večernje novosti 07.02.2025
Aktuelni šampion Horhe Martin operisan je u petak u Barseloni, dva dana pošto je doživeo težak pad na stazi „Sepang“, gde je zadobio prelome desne šake i levog stopala. Foto: Profimedia Vozaču Aprilije je operisana šaka, a iako je trebalo da… »
Martinu uspešno operisana šaka, dobre vesti što se tiče stopala

Martinu uspešno operisana šaka, dobre vesti što se tiče stopala

Sport klub 07.02.2025
Aktuelni šampion kraljevske klase Horhe Martin operisan je u petak u Barseloni, dva dana pošto je doživeo težak pad na stazi „Sepang“, gde je zadobio prelome desne šake i levog stopala. Vozaču Aprilije je operisana šaka, a iako je trebalo da… »
"Ne znam šta se dogodilo": Prve reči Horhe Martina pred operaciju (video)

"Ne znam šta se dogodilo": Prve reči Horhe Martina pred operaciju (video)

Večernje novosti 07.02.2025
Aktuelni šampion Moto GP Horhe Martin stigao je u bolnicu u Barseloni gde će biti operisan nakon užasnog pada koji je doživeo na testiranjima u Sepangu. FOTO: Tanjug/AP Martin je snažno udario glavom, a zadobio je i prelome desne šake i levog… »
Martin pred operaciju: Ne znam šta se dogodilo

Martin pred operaciju: Ne znam šta se dogodilo

Sport klub 07.02.2025
Aktuelni šampion Moto GP Horhe Martin stigao je u bolnicu u Barseloni gde će biti operisan nakon strašnog pada koji je doživeo na testiranjima u Sepangu. Martin je snažno udario glavom, a zadobio je i prelome desne šake i levog stopala. Odmah je… »

Vesti dana »