Повезане вести

Светски шампион поломио руку и стопало, оперисан у Барселони

Светски шампион поломио руку и стопало, оперисан у Барселони

Спортски журнал 07.02.2025
Хорхе Мартин је повређен у несрећи у среду током предсезонског тестирања на стази Сепанг у Малезији. Шпански мотоциклиста, актуелни светски Мото ГП шампион, Хорхе Мартин успешно је подвргнут операцији десне руке у Барселони… »
Добре вести: Мартину успешно оперисана шака

Добре вести: Мартину успешно оперисана шака

Вечерње новости 07.02.2025
Актуелни шампион Хорхе Мартин оперисан је у петак у Барселони, два дана пошто је доживео тежак пад на стази „Сепанг“, где је задобио преломе десне шаке и левог стопала. Фото: Профимедиа Возачу Априлије је оперисана шака, а иако… »
Мартину успешно оперисана шака, добре вести што се тиче стопала

Мартину успешно оперисана шака, добре вести што се тиче стопала

Спорт клуб 07.02.2025
Актуелни шампион краљевске класе Хорхе Мартин оперисан је у петак у Барселони, два дана пошто је доживео тежак пад на стази „Сепанг“, где је задобио преломе десне шаке и левог стопала. Возачу Априлије је оперисана шака, а иако… »
"Не знам шта се догодило": Прве речи Хорхе Мартина пред операцију (видео)

"Не знам шта се догодило": Прве речи Хорхе Мартина пред операцију (видео)

Вечерње новости 07.02.2025
Актуелни шампион Мото ГП Хорхе Мартин стигао је у болницу у Барселони где ће бити оперисан након ужасног пада који је доживео на тестирањима у Сепангу. ФОТО: Тањуг/АП Мартин је снажно ударио главом, а задобио је и преломе десне… »
Мартин пред операцију: Не знам шта се догодило

Мартин пред операцију: Не знам шта се догодило

Спорт клуб 07.02.2025
Актуелни шампион Мото ГП Хорхе Мартин стигао је у болницу у Барселони где ће бити оперисан након страшног пада који је доживео на тестирањима у Сепангу. Мартин је снажно ударио главом, а задобио је и преломе десне шаке и левог… »

Вести дана »