Povezane vesti
"Ta deca mogu unuci da mu budu": Ćerka Marijana (77) kojeg do smrti tukli tinejdžeri na Adi šest meseci živi u bolu: "Nije mi…
Blic 07.02.2025
Ćerka Marijana Stihovića (77), kojeg su nasmrt pretukla tri tinejdžera u noći između 19. i 20. avgusta 2024. godine, otkrila je detalje iz očevog života, kao i istinu o tome zašto je nesrećni čovek bio na Adi Ciganliji te kobne večeri. Kako ona kaže… »
"Bio je fin, svi su ga voleli, nije imao probleme": Ispovest ćerke ubijenog Marijana, brutalno pretučen na Adi
Mondo 07.02.2025
Jeziv zločin dogodio se prošlog leta na Adi Ciganliji kada su trojica tinejdžera pretukla i ubila Marijana Stihovića (77). Ćerka Marijana Stihovića (77), kog su trojica tinejdžer nasmrt pretukla u noći između 19. i 20. avgusta 2024. godine, otkrila je… »
"Čula sam da mi je otac mrtav nakon što mi je majka preminula" Progovorila ćerka Marijana kog su tinejdžeri ubili na Adi: Ta…
Kurir 07.02.2025
Ćerka Marijana Stihovića (77), kom su "presudila" tri tinejdžera u noći između 19. i 20. avgusta 2024. godine, otkrila je detalje iz očevog života, kao i istinu o tome zašto je nesrećni čovek bio na Adi Ciganliji te kobne večeri. Kako ona kaže, vest da… »
Vesti dana »

Pešić otkrio u kakvom je stanju Vasa Micić: Nije odigrao ni minut, kada će biti spreman?
Mondo pre 25 minutajoš 32 povezane

Asfalt se topi u ovom srpskom gradu: Ovde je danas najtoplije, evo koliko stepeni je izmereno
Telegraf pre 2 satajoš 51 povezana

"Orlići" pali nakon drame: Španija bolja od Srbije na Evrobasketu!
Kurir pre 10 minutajoš 36 povezanih