Povezane vesti
Šabić: Ružno je da me Brnabić kleveće kod pojedinih ambasadora
Danas 07.02.2025
Advokat Rodoljub Šabić, kandidat za člana Saveta Regulatornog tela za elektornske medije (REM), koji je nedavno povukao kandidaturu, saopštio je danas da je pokušaj predsednice Skupštine Ane Brnabić da ga diskredituje „ispod svakog nivoa, nedostojan i… »
Šabić: Ružno je da me Brnabić kleveće kod pojedinih ambasadora
Novi magazin 07.02.2025
Advokat Rodoljub Šabić, kandidat za člana Saveta Regulatornog tela za elektornske medije (REM), koji je nedavno povukao kandidaturu, saopštio je danas da je pokušaj predsednice Skupštine Ane Brnabić da ga diskredituje "ispod svakog nivoa, nedostojan i… »
Cenzolovka: Nenadležna Ana Brnabić obmanula ambasadore Kvinte o izboru Saveta REM-a
Nova 07.02.2025
Uprkos tome što nema nadležnosti u procesu izbora novog Saveta REM-a – predsednica Skupštine Ana Brnabić diplomatama uručila dokument u kome odbacuje primedbe na zakonitost izbora, piše Cenzolovka. Kandidati koji podržavaju vlast su u analizi… »
Cenzolovka: Nenadležna Ana Brnabić obmanula ambasadore Kvinte o izboru Saveta REM-a
N1 Info 07.02.2025
Uprkos tome što nema nadležnosti u procesu izbora novog Saveta REM-a – predsednica Skupštine Ana Brnabić diplomatama uručila dokument u kome odbacuje primedbe na zakonitost izbora, piše Cenzolovka. Kandidati koji podržavaju vlast su u analizi… »
Vesti dana »
Medvedev zapretio Evropskoj uniji: Ako do toga dođe, biće ozbiljnih posledica!
Alo pre 26 minutajoš 44 povezane
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 2 satajoš 55 povezanih
Deđanski: Država neće dozvoliti da NBS potpadne pod sekundarne sankcije zbog NIS-a
RTV pre 6 minutajoš 19 povezanih