Povezane vesti

Šabić: Ružno je da me Brnabić kleveće kod pojedinih ambasadora

Danas pre 7 dana
Advokat Rodoljub Šabić, kandidat za člana Saveta Regulatornog tela za elektornske medije (REM), koji je nedavno povukao kandidaturu, saopštio je danas da je pokušaj predsednice Skupštine Ane Brnabić da ga diskredituje „ispod svakog nivoa… »

Novi magazin pre 7 dana
Advokat Rodoljub Šabić, kandidat za člana Saveta Regulatornog tela za elektornske medije (REM), koji je nedavno povukao kandidaturu, saopštio je danas da je pokušaj predsednice Skupštine Ane Brnabić da ga diskredituje "ispod svakog nivoa… »
Cenzolovka: Nenadležna Ana Brnabić obmanula ambasadore Kvinte o izboru Saveta REM-a

Cenzolovka: Nenadležna Ana Brnabić obmanula ambasadore Kvinte o izboru Saveta REM-a

Nova pre 7 dana
Uprkos tome što nema nadležnosti u procesu izbora novog Saveta REM-a – predsednica Skupštine Ana Brnabić diplomatama uručila dokument u kome odbacuje primedbe na zakonitost izbora, piše Cenzolovka. Kandidati koji podržavaju vlast su u analizi… »

N1 Info pre 7 dana
Uprkos tome što nema nadležnosti u procesu izbora novog Saveta REM-a – predsednica Skupštine Ana Brnabić diplomatama uručila dokument u kome odbacuje primedbe na zakonitost izbora, piše Cenzolovka. Kandidati koji podržavaju vlast su u analizi… »

Vesti dana »