Повезане вести
Шабић: Ружно је да ме Брнабић клевеће код појединих амбасадора
Данас 07.02.2025
Адвокат Родољуб Шабић, кандидат за члана Савета Регулаторног тела за електорнске медије (РЕМ), који је недавно повукао кандидатуру, саопштио је данас да је покушај председнице Скупштине Ане Брнабић да га дискредитује „испод… »
Шабић: Ружно је да ме Брнабић клевеће код појединих амбасадора
Нови магазин 07.02.2025
Адвокат Родољуб Шабић, кандидат за члана Савета Регулаторног тела за електорнске медије (РЕМ), који је недавно повукао кандидатуру, саопштио је данас да је покушај председнице Скупштине Ане Брнабић да га дискредитује "испод… »
Цензоловка: Ненадлежна Ана Брнабић обманула амбасадоре Квинте о избору Савета РЕМ-а
Нова 07.02.2025
Упркос томе што нема надлежности у процесу избора новог Савета РЕМ-а – председница Скупштине Ана Брнабић дипломатама уручила документ у коме одбацује примедбе на законитост избора, пише Цензоловка. Кандидати који подржавају власт… »
Цензоловка: Ненадлежна Ана Брнабић обманула амбасадоре Квинте о избору Савета РЕМ-а
Н1 Инфо 07.02.2025
Упркос томе што нема надлежности у процесу избора новог Савета РЕМ-а – председница Скупштине Ана Брнабић дипломатама уручила документ у коме одбацује примедбе на законитост избора, пише Цензоловка. Кандидати који подржавају власт… »
Вести дана »
По ко зна који пут – Јокић не може сам: Денвер испао од десетковане Минесоте, Мареј боље да није ни долазио на меч!
Хот спорт пре 42 минутајош 40 повезаних
Од крваве борбе за права радника до "роштиљијаде": Историја обележавања Првог маја у Србији и Европи
Еуроневс пре 47 минутајош 17 повезаних
Свануло је свеже првомајско јутро: Зрењанин један од најхладнијих градова
Зрењанински пре 17 минутајош 17 повезаних
Аракчи: Међународна заједница да позове САД и Израел на одговорност
Инсајдер пре 22 минутајош 14 повезаних
Ноћ у Београду: Три саобраћајне незгоде, у Борчи лакше повређен дечак
Еуроневс пре 37 минутајош 8 повезаних