Povezane vesti
"Ne radim u Srbiji" Pevač šokirao priznanjem: Kolege su bežale od mene kao da imam tifus
Kurir 07.02.2025
Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak (56), svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. DJ Krmak je prepoznatljiv po svojoj frizuri i specifičnoj boji kose, a nedavno je u intervjuu pričao o privatnom životu i… »
"Kolege su bežale od mene kao da imam tifus, to me nije pogađalo": Pevač (56) u Srbiji više ne želi da nastupa: "u Americi se…
Blic 07.02.2025
Pevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak (56), svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. DJ Krmak je prepoznatljiv po svojoj frizuri i specifičnoj boji kose, a nedavno je u intervjuu pričao o privatnom… »
Vesti dana »
Krivična prijava Novosađaninu zbog nezakonitog lova na Fruškoj gori
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 30 povezanih
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva – protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za pet dinara
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih
Sutra u Srbiji skraćeno radno vreme prodavnica, tržnih centara, pošte
BizLife pre 2 satajoš 56 povezanih
Promet robe u trgovini na malo u novembru 2025. veći za 9,0 odsto u tekućim cenama
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Vučić na godišnjoj konferenciji: Ciljevi za 2026. su mir, stabilnost i najbolja godina u istoriji
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih