Povezane vesti
"Ne radim u Srbiji" Pevač šokirao priznanjem: Kolege su bežale od mene kao da imam tifus
Kurir 07.02.2025
Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak (56), svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. DJ Krmak je prepoznatljiv po svojoj frizuri i specifičnoj boji kose, a nedavno je u intervjuu pričao o privatnom životu i… »
"Kolege su bežale od mene kao da imam tifus, to me nije pogađalo": Pevač (56) u Srbiji više ne želi da nastupa: "u Americi se…
Blic 07.02.2025
Pevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak (56), svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. DJ Krmak je prepoznatljiv po svojoj frizuri i specifičnoj boji kose, a nedavno je u intervjuu pričao o privatnom… »
Vesti dana »
Studenti novosadskog Univerziteta izglasali bojkot nastave: Protest završen ispred Pravnog fakulteta
NIN pre 1 satjoš 44 povezane
Zelenski kritikovao Evropu, opisavši njeno ponašanje u vezi sa odbranom kao ‘Dan mrmota’
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane
Plenum studenata u Novom Sadu proglasio bojkot nastave, studenti u zgradi DIF-a tražili dekana Drida
Blic pre 2 satajoš 59 povezanih
Rade Krunić: ''Osećali smo da ne možemo nikada da primimo gol''
Sportske.net pre 29 minutajoš 44 povezane
Ko je Manja Grčić? Kandidat za generalnog direktora RTS-a i osnivačica mnogih medija
Dnevnik pre 54 minutajoš 28 povezanih