Повезане вести

"Остао сам без оца, без жене и без детета": Певач (35) пао у депресију, смршао 8 кг, проговорио о болној теми: "Плакао сам..."…

"Остао сам без оца, без жене и без детета": Певач (35) пао у депресију, смршао 8 кг, проговорио о болној теми: "Плакао сам..."…

Блиц 07.02.2025
Певач Вукадин Гојковић, познатији као Вук Моб (35) у једном тренутку живота био је у тешком психичком стању због свега што му је живот приредио. Он је тада остао без оца, а затим се раздвојио и од ћерке, која је наставила да… »
"Остао сам без оца, жене, детета" Репер проговорио о најтежем животном тренутку: Депресија је урадила своје, смршао сам осам…

"Остао сам без оца, жене, детета" Репер проговорио о најтежем животном тренутку: Депресија је урадила своје, смршао сам осам…

Курир 07.02.2025
Певач Вукадин Гојковић, познатији као Вук Моб (35) сусрео се са тешким животним ситуацијама. Остао је без оца, а затим се раздвојио и од ћерке, која је наставила да живи са мајком. Вук је сада после дуже паузе открио како живи, а… »
"Упадао сам у депресију, нисам знао како да се носим с тим" Вук Моб искрено о свом менталном стању и повлачењу са сцене! Ово…

"Упадао сам у депресију, нисам знао како да се носим с тим" Вук Моб искрено о свом менталном стању и повлачењу са сцене! Ово…

Курир 07.02.2025
Вук Моб дуго се није појављивао у јавности, али позив на прославу Генерације Зед није могао да одбије. Музичар је дошао сам на журку поводом милион субскрајбера, а пред окупљеним медијима је искрено причао о свом повлачењу са… »

Вести дана »