Povezane vesti

"Ostao sam bez oca, bez žene i bez deteta": Pevač (35) pao u depresiju, smršao 8 kg, progovorio o bolnoj temi: "Plakao…

"Ostao sam bez oca, bez žene i bez deteta": Pevač (35) pao u depresiju, smršao 8 kg, progovorio o bolnoj temi: "Plakao…

Blic pre 7 dana
Pevač Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (35) u jednom trenutku života bio je u teškom psihičkom stanju zbog svega što mu je život priredio. On je tada ostao bez oca, a zatim se razdvojio i od ćerke, koja je nastavila da živi sa majkom. Vuk… »
"Ostao sam bez oca, žene, deteta" Reper progovorio o najtežem životnom trenutku: Depresija je uradila svoje, smršao sam…

"Ostao sam bez oca, žene, deteta" Reper progovorio o najtežem životnom trenutku: Depresija je uradila svoje, smršao sam…

Kurir pre 7 dana
Pevač Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (35) susreo se sa teškim životnim situacijama. Ostao je bez oca, a zatim se razdvojio i od ćerke, koja je nastavila da živi sa majkom. Vuk je sada posle duže pauze otkrio kako živi, a svojevremeno je… »
"Upadao sam u depresiju, nisam znao kako da se nosim s tim" Vuk Mob iskreno o svom mentalnom stanju i povlačenju sa scene! Ovo…

"Upadao sam u depresiju, nisam znao kako da se nosim s tim" Vuk Mob iskreno o svom mentalnom stanju i povlačenju sa scene! Ovo…

Kurir pre 7 dana
Vuk Mob dugo se nije pojavljivao u javnosti, ali poziv na proslavu Generacije Zed nije mogao da odbije. Muzičar je došao sam na žurku povodom milion subskrajbera, a pred okupljenim medijima je iskreno pričao o svom povlačenju sa estrade i planovima… »

Vesti dana »