Повезане вести
Кањеова бивша жестоко понизила Бјанку Ћенсори: Скинула капут па показала голе груди, сви брује да је желела да је ископира…
Курир 07.02.2025
Бивша девојка Кањеа Веста, Џулија Фокс, исмејала је Бјанку Ћенсори појавивши се у топлесу на Недељи моде у Њујорку у четвртак након њене сада вец́ озлоглашене голе Гремијеве акције. Кање и Бјанка изазвали су узбуну на… »
"Имам власт над својом женом, немам поштовања" Кање Вест згрозио свет својом изјавом о Бјанки, не престаје да шокира
Курир 07.02.2025
Кање Вест је изјавио да његова супруга Бјанка Ћенсори не може да носи ништа без његовог одобрења док је одговарао на критике због њиховог скандалозног наступа на додели Греми награда. Прошле недеље, Бјанка је шокирала свет… »
"Имам власт над својом женом, немам поштовања": Кање Вест згрозио свет изјавом, коначно признао све јавно
Мондо 07.02.2025
Кање се не зауставља са скандалозном изјавама након што је његова супруга прошетала потпуно гола црвеним тепихом на додели Греми награда. Кање Вест је изјавио да његова супруга Бјанка Ценсори не може да носи ништа без… »
"Људима који су питали како би се осећала твоја мајка имам да поручим..." Кање Вест бесни на мрежама након што му је супруга…
Курир 07.02.2025
Након скандала који су изазвали својим "перформансом" на додели 67. Греми награда, Кање Вест је проговорио у одбрану своје супруге Бјанке Ћенсори. Кање (47) и Бјанка (30) познати су по чудним модним испадима, а реперова жена се… »
Вести дана »
Вучић је опет слагао? Србија у уговору има право прече куповине НИС-а, али нико не зна зашто то не користи
Нова пре 55 минутајош 67 повезаних
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 7 сатијош 13 повезаних
Победничка застава над купјанском: Руси објавили нови снимак из ослобођеног града (видео)
Правда пре 1 сатјош 77 повезаних
Зрењанин: Жена ухапшена због поседовања 95 психоактивних таблета
Нови магазин пре 1 сатјош 23 повезане