Povezane vesti
„Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet“: Lepa Brena je trebalo da nas predstavlja na Evroviziji 1983. godine, a onda se desio…
Nova 07.02.2025
Davne 1983. godine Brena je imala pesmu "Sitnije Cile sitnije"... Lepa Brena bila je kandidat na izboru za „Pesmu Evrovizije“ 1983. godine sa pesmom „Sitnije, Cile, sitnije“, međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala… »
"Obrukaće nas! Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet" Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio skandal pred Evroviziju…
Kurir 07.02.2025
Lepa Brena bila je kandidat na izboru za " Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom takmičenju. Svi su… »
"Obrukaće nas! Nismo mi ovde u Jugoslaviji seljaci, pa da nju šaljemo u svet": Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio…
Blic 07.02.2025
Pevačica Lepa Brena bila je kandidat na izboru za "Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom takmičenju… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 28 minutajoš 76 povezanih

Trovanje hranom u Vranju: Dvadeset osoba zatražilo pomoć, hospitalizovano šestoro
Serbian News Media pre 53 minutajoš 28 povezanih

Mitovi o hrvatskom ,,junaštvu": Gorivo koje Zapad sipa kako bi zapalio Balkan
Sputnik pre 48 minutajoš 41 povezana