Povezane vesti

„Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet“: Lepa Brena je trebalo da nas predstavlja na Evroviziji 1983. godine, a onda se…

„Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet“: Lepa Brena je trebalo da nas predstavlja na Evroviziji 1983. godine, a onda se…

Nova pre 4 dana
Davne 1983. godine Brena je imala pesmu "Sitnije Cile sitnije"... Lepa Brena bila je kandidat na izboru za „Pesmu Evrovizije“ 1983. godine sa pesmom „Sitnije, Cile, sitnije“, međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane… »
"Obrukaće nas! Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet" Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio skandal pred Evroviziju…

"Obrukaće nas! Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet" Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio skandal pred Evroviziju…

Kurir pre 4 dana
Lepa Brena bila je kandidat na izboru za " Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom takmičenju… »
"Obrukaće nas! Nismo mi ovde u Jugoslaviji seljaci, pa da nju šaljemo u svet": Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio…

"Obrukaće nas! Nismo mi ovde u Jugoslaviji seljaci, pa da nju šaljemo u svet": Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio…

Blic pre 4 dana
Pevačica Lepa Brena bila je kandidat na izboru za "Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom… »

Vesti dana »