Повезане вести

„Нисмо ми сељаци да њу шаљемо у свет“: Лепа Брена је требало да нас представља на Евровизији 1983. године, а онда се десио…

„Нисмо ми сељаци да њу шаљемо у свет“: Лепа Брена је требало да нас представља на Евровизији 1983. године, а онда се десио…

Нова 07.02.2025
Давне 1983. године Брена је имала песму "Ситније Циле ситније"... Лепа Брена била је кандидат на избору за „Песму Евровизије“ 1983. године са песмом „Ситније, Циле, ситније“, међутим све је пошло по злу. Тада је цела држава била… »
"Обрукаће нас! Нисмо ми сељаци да њу шаљемо у свет" Ево како је због Лепе Брене и Даниела избио скандал пред Евровизију…

"Обрукаће нас! Нисмо ми сељаци да њу шаљемо у свет" Ево како је због Лепе Брене и Даниела избио скандал пред Евровизију…

Курир 07.02.2025
Лепа Брена била је кандидат на избору за " Песму Евровизије" 1983. године са песмом "Ситније, Циле, ситније", међутим све је пошло по злу. Тада је цела држава била уз мале екране и чекала ко ће представљати Југославију на… »
"Обрукаће нас! Нисмо ми овде у Југославији сељаци, па да њу шаљемо у свет": Ево како је због Лепе Брене и Даниела избио…

"Обрукаће нас! Нисмо ми овде у Југославији сељаци, па да њу шаљемо у свет": Ево како је због Лепе Брене и Даниела избио…

Блиц 07.02.2025
Певачица Лепа Брена била је кандидат на избору за "Песму Евровизије" 1983. године са песмом "Ситније, Циле, ситније", међутим све је пошло по злу. Тада је цела држава била уз мале екране и чекала ко ће представљати Југославију… »

Вести дана »