Povezane vesti
„Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet“: Lepa Brena je trebalo da nas predstavlja na Evroviziji 1983. godine, a onda se…
Nova 07.02.2025
Davne 1983. godine Brena je imala pesmu "Sitnije Cile sitnije"... Lepa Brena bila je kandidat na izboru za „Pesmu Evrovizije“ 1983. godine sa pesmom „Sitnije, Cile, sitnije“, međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane… »
"Obrukaće nas! Nismo mi seljaci da nju šaljemo u svet" Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio skandal pred Evroviziju…
Kurir 07.02.2025
Lepa Brena bila je kandidat na izboru za " Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom takmičenju… »
"Obrukaće nas! Nismo mi ovde u Jugoslaviji seljaci, pa da nju šaljemo u svet": Evo kako je zbog Lepe Brene i Daniela izbio…
Blic 07.02.2025
Pevačica Lepa Brena bila je kandidat na izboru za "Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučić izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu i inspiriše novo nasilje
N1 Info pre 32 minutajoš 24 povezane

Studenti Pravnog u blokadi: Podrška napadnutoj profesorki, večeras protest u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 52 minutajoš 15 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 47 minutajoš 12 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 41 minutajoš 59 povezanih