Povezane vesti

Nestorović (Mi snaga naroda): Skinut logo USAID-a sa sajta Skupštine Srbije

Nestorović (Mi snaga naroda): Skinut logo USAID-a sa sajta Skupštine Srbije

Beta pre 3 sata
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - Branimir Nestorović " saopštila je danas da je sa sajta Skupštine Srbije skinut logo organizacije Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i izrazila zadovoljstvo zbog toga. U saopštenju su pozdravili… »
Logo USAID-a uklonjen sa sajta Skupštine Srbije

Logo USAID-a uklonjen sa sajta Skupštine Srbije

Vreme pre 5 sati
Nakon zahteva pokreta „Mi – snaga naroda“, Skupština Srbije uklonila je logo Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sa svog zvaničnog sajta. Skupština Srbije uklonila je sa svog sajta logo Američke agencije za međunarodni razvoj… »
Uklonjen logo USAID-a sa sajta Skupštine Srbije

Uklonjen logo USAID-a sa sajta Skupštine Srbije

Danas pre 5 sati
Oznaka USAID-a, odnosno logo ove agencije uklonjen je sa sajta Skupštine Srbije koji je stajao uz poruku da je razvoj sajta omogućen uz podršku ove organizacije, prenosi RT Balkan. Ovakva reakcija usledila je nakon što je poslanička grupa Mi –… »
Mi-snaga naroda traži da se sa sajta Skupštine Srbije ukloni logo američke organizacije USAID

Mi-snaga naroda traži da se sa sajta Skupštine Srbije ukloni logo američke organizacije USAID

Beta pre 12 sati
Poslanička grupa Mi-snaga naroda zatražila je danas od predsednice parlamenta Ane Brnabić da "najhitnije" naloži uklanjanje oznaka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sa zvanične internet stranice Skupštine Srbije. U obrazloženju… »

Vesti dana »