Povezane vesti
Nestorović (Mi snaga naroda): Skinut logo USAID-a sa sajta Skupštine Srbije
Beta pre 3 sata
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - Branimir Nestorović " saopštila je danas da je sa sajta Skupštine Srbije skinut logo organizacije Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i izrazila zadovoljstvo zbog toga. U saopštenju su pozdravili… »
Logo USAID-a uklonjen sa sajta Skupštine Srbije
Vreme pre 5 sati
Nakon zahteva pokreta „Mi – snaga naroda“, Skupština Srbije uklonila je logo Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sa svog zvaničnog sajta. Skupština Srbije uklonila je sa svog sajta logo Američke agencije za međunarodni razvoj… »
Uklonjen logo USAID-a sa sajta Skupštine Srbije
Danas pre 5 sati
Oznaka USAID-a, odnosno logo ove agencije uklonjen je sa sajta Skupštine Srbije koji je stajao uz poruku da je razvoj sajta omogućen uz podršku ove organizacije, prenosi RT Balkan. Ovakva reakcija usledila je nakon što je poslanička grupa Mi –… »
Mi-snaga naroda traži da se sa sajta Skupštine Srbije ukloni logo američke organizacije USAID
Beta pre 12 sati
Poslanička grupa Mi-snaga naroda zatražila je danas od predsednice parlamenta Ane Brnabić da "najhitnije" naloži uklanjanje oznaka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sa zvanične internet stranice Skupštine Srbije. U obrazloženju… »
Vesti dana »
Protest advokata ispred RTS-a: Traže pravovremeno, a ne "selektivno" izveštavanje
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih
(VIDEO) Burno i glasno u opštini Bogatić: Iz sale izveden šef naprednjaka
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
„Ubićemo te“ i „platićeš za sve“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu napadnuta na današnjem protestu
Nedeljnik pre 2 satajoš 9 povezanih
Međunarodni krivični sud pozvao države članice da se suprotstave Trampovim sankcijama
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Kada grudva pokrene lavinu: Prešao 240 kilometara da Igor više ne stoji sam na raskrsnici
N1 Info pre 49 minutajoš 50 povezanih