Повезане вести
Кање Вест направио хаос на мрежама због шок изјаве: Тврди да је нациста и да подржава Хитлера!
Вести онлине 07.02.2025
Репер Кање Вест (47) поново је изазвао бес јавности након што је у низу скандалозних објава на друштвеним мрежама написао: “Ја сам нациста” и “Волим Хитлера”. Подржао Паф Дедија. Ове изјаве долазе само неколико дана након… »
"Ја сам нациста, волим хитлера!" После скандала с голом Бјанком Ћенсори, Кање Вест ужаснуо свет! Шта му је САД ово требало?!…
Курир 07.02.2025
Кање Вест поново шири антисемитизам у низу скандалозних објава. Осрамоћени репер, који сада користи име Је, јутрос је објавио серију запаљивих порука у року од неколико минута. Међу њима је била и изјава да се „никада неће… »
"Нациста сам и Волим Хитлера" Кање Вест скандалозним изјавама подигао буру, а ту се није зауставио! (фото)
Ало 07.02.2025
Ескалирала његова антијеврејска реторика. Кање Вест изазвао је бес јавности након што је у низу скандалозних објава на друштвеним мрежама написао: "Ја сам нациста" и "Волим Хитлера". Ове изјаве долазе само неколико дана након… »
Скандалозан испад Кањеа Веста: "Ја сам нациста, волим Хитлера!", нови низ шок објава на друштвеним мрежама
Телеграф 07.02.2025
Препоручујемо. Репер Кање Вест (47) поново је изазвао бес јавности након што је у низу скандалозних објава на друштвеним мрежама написао: "Ја сам нациста" и "Волим Хитлера". Ове изјаве долазе само неколико дана након контроверзе… »
Вести дана »
Несрећа код Фрањевачког самостана: Мигранти у чамцу прелазили Саву и преврнули се, има мртвих
Мондо пре 47 минутајош 18 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 2 сатајош 20 повезаних
(Видео) Опсадно стање у Москви, све се тресе од експлозија! Највећи напад на Русију од почетка рата: Аеродроми блокирани, ваздушни простор затворен, објављени апокалиптични снимци
Блиц пре 1 сатјош 20 повезаних
Вучић: У Нишу отварамо две фабрике, а аеродром добија нових 100 милиона евра
Еуроневс пре 27 минутајош 16 повезаних