Повезане вести
Мими Мерцедез брутално поткачила Марију Шерифовић: "Да толико нема шлифа... То понашање ми је катастрофа"
Телеграф 07.02.2025
Препоручујемо. Реперка Милена Јанковић, познатија као Мими Мерцедез, која ове године учествује на такмичењу "Песма за Евровизију" са песмом "Турбо журка", осврнула се на прошлогодишњи сукоб са певачицом Маријом Шерифовић. Њену… »
"Њено понашање је катастрофа": Мими Мерцедес жестоко испрозивала Марију Шерифовић, подржала је и ова певачица
Мондо 07.02.2025
Сукоб Марије Шерифовић и Мими Мерцедес и даље се памти, а будући да се реперка пријавила за ПЗЕ, то питање је било неизбежно. Реперка Мими Мерцедез је недавно на конкурс за "ПЗЕ" послала нумеру "Турбо журка" која се већ… »
Мими Мерцедез жестоко испрозивала марију Шерифовић! Неумесна је и кринџ, њено понашање ми је било катастрофа! Све о сукобу…
Курир 07.02.2025
Талентована реперка Милена Јанковић, популарнија под уметничким именом Мими Мерцедез, ове године учествује на музичком такмичењу Песма за Евровизију с песмом „Турбо журка". Одмах након што су све композиције јавно објавијене… »
Вести дана »
Након шест сати игре! Серундолу победа над Синером дала крила, ушао у осмину финала Ролан Гароса
Дневник пре 2 сатајош 48 повезаних
Ивица Илиев о финалу ЛШ: ''Трагедија, антифудбал, драго ми је само да Арсенал није освојио!''
Спортске.нет пре 2 сатајош 102 повезане
Ухапшене две особе, полиција пронашла аутоматску пушку и стаклену флашу са бензином (ФОТО)
Н1 Инфо пре 4 сатијош 23 повезане