Povezane vesti

"Grudi su mi nestale skroz, morala sam 7 godina da čekam, da ih uradim": Sindi otkrila koliko kubika je stavila u poprsje, evo…

"Grudi su mi nestale skroz, morala sam 7 godina da čekam, da ih uradim": Sindi otkrila koliko kubika je stavila u poprsje, evo…

Blic 07.02.2025
Nekadašnja članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi u petoj deceniji važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a često se spekuliše o tome šta je korigovala na svom licu i telu. Kako se navodi, Ivana je išla na zatezanje lica, operisala je… »
"Sedam godina sam čekala da uradim grudi, sada imam 400 kubika" Pogledajte vrela izdanja Sindi Models, a ova scena s plaže se…

"Sedam godina sam čekala da uradim grudi, sada imam 400 kubika" Pogledajte vrela izdanja Sindi Models, a ova scena s plaže se…

Kurir 07.02.2025
Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe Models, i u petoj deceniji važi za jednu od nazgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Iako već nekoliko godina ne snima muziku, već zarađuje od objava na društvenoj mreži Instagram, Sindi je uvek među… »
Sindi Models čekala 7 godina da stavi silikone: Jedna od najzgodnijih pevačica priznala, "sad imam 400 kubika"

Sindi Models čekala 7 godina da stavi silikone: Jedna od najzgodnijih pevačica priznala, "sad imam 400 kubika"

Mondo 07.02.2025
Pevačica Sindi Models progovorila o estetskim intervencijama. Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe Models, i u petoj deceniji važi za jednu od nazgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Iako već nekoliko godina ne snima muziku, već… »

Vesti dana »