Povezane vesti

"Grudi su mi nestale skroz, morala sam 7 godina da čekam, da ih uradim": Sindi otkrila koliko kubika je stavila u poprsje, evo…

"Grudi su mi nestale skroz, morala sam 7 godina da čekam, da ih uradim": Sindi otkrila koliko kubika je stavila u poprsje, evo…

Blic 07.02.2025
Nekadašnja članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi u petoj deceniji važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a često se spekuliše o tome šta je korigovala na svom licu i telu. Kako se navodi, Ivana je išla na zatezanje lica… »
"Sedam godina sam čekala da uradim grudi, sada imam 400 kubika" Pogledajte vrela izdanja Sindi Models, a ova scena s plaže se…

"Sedam godina sam čekala da uradim grudi, sada imam 400 kubika" Pogledajte vrela izdanja Sindi Models, a ova scena s plaže se…

Kurir 07.02.2025
Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe Models, i u petoj deceniji važi za jednu od nazgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Iako već nekoliko godina ne snima muziku, već zarađuje od objava na društvenoj mreži Instagram, Sindi je… »
Sindi Models čekala 7 godina da stavi silikone: Jedna od najzgodnijih pevačica priznala, "sad imam 400 kubika"

Sindi Models čekala 7 godina da stavi silikone: Jedna od najzgodnijih pevačica priznala, "sad imam 400 kubika"

Mondo 07.02.2025
Pevačica Sindi Models progovorila o estetskim intervencijama. Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe Models, i u petoj deceniji važi za jednu od nazgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Iako već nekoliko godina ne snima muziku… »

Vesti dana »