Повезане вести

"Груди су ми нестале скроз, морала сам 7 година да чекам, да их урадим": Синди открила колико кубика је ставила у попрсје, ево…

"Груди су ми нестале скроз, морала сам 7 година да чекам, да их урадим": Синди открила колико кубика је ставила у попрсје, ево…

Блиц 07.02.2025
Некадашња чланица групе "Моделс" Ивана Стаменковић Синди у петој деценији важи за једну од најзгоднијих певачица на естради, а често се спекулише о томе шта је кориговала на свом лицу и телу. Како се наводи, Ивана је ишла на… »
"Седам година сам чекала да урадим груди, сада имам 400 кубика" Погледајте врела издања Синди Моделс, а ова сцена с плаже се…

"Седам година сам чекала да урадим груди, сада имам 400 кубика" Погледајте врела издања Синди Моделс, а ова сцена с плаже се…

Курир 07.02.2025
Ивана Стаменковић Синди, некадашња чланица групе Моделс, и у петој деценији важи за једну од назгоднијих певачица на домаћој јавној сцени. Иако већ неколико година не снима музику, већ зарађује од објава на друштвеној мрежи… »
Синди Моделс чекала 7 година да стави силиконе: Једна од најзгоднијих певачица признала, "сад имам 400 кубика"

Синди Моделс чекала 7 година да стави силиконе: Једна од најзгоднијих певачица признала, "сад имам 400 кубика"

Мондо 07.02.2025
Певачица Синди Моделс проговорила о естетским интервенцијама. Ивана Стаменковић Синди, некадашња чланица групе Моделс, и у петој деценији важи за једну од назгоднијих певачица на домаћој јавној сцени. Иако већ неколико година не… »

Вести дана »