Povezane vesti

Devojka Liama Payne-a prvi put nakon tragedije: Ne bih napustila Argentinu da sam znala šta će se desiti

Devojka Liama Payne-a prvi put nakon tragedije: Ne bih napustila Argentinu da sam znala šta će se desiti

Svet plus pre 6 dana
Američka influenserka Kate Cassidy, devojka pokojnog pevača Liama Payne-a, prvi put je progovorila nakon njegove tragične smrti. U ekskluzivnom intervjuu za britanski "The Sun", otkrila je koliko joj je teško palo saznanje o gubitku voljenog. Payne… »
„Da sam znala, nikada ne bih napustila Argentinu“: Devojka Lijama Pejna prvi put govorila o tragediji i otkrila zašto se…

„Da sam znala, nikada ne bih napustila Argentinu“: Devojka Lijama Pejna prvi put govorila o tragediji i otkrila zašto se…

Nova pre 6 dana
Bivši član grupe One Direction, Lijam Pejn, tragično je preminuo u oktobru prošle godine. Lijam Pejn poginuo je nakon što je pao sa balkona hotela u Buenos Ajresu, gde je bio na odmoru sa svojom devojkom Kejt Kesidi. Kejt se nekoliko dana pre… »
Devojka Lijama Pejna konačno progovorila: "Čini mi se..." FOTO

Devojka Lijama Pejna konačno progovorila: "Čini mi se..." FOTO

B92 pre 7 dana
Devojka Lijama Pejna koji je preminuo u oktobru 2024. godine, Kejt Kasidi, dala je prvi intervju nakon njegove smrti. Naime, Kasidi je bila s Lijamom na odmoru u Argentini pre njegove smrti. Tokom razgovora za San ona je istakla da bi volela da je ostala… »

Vesti dana »