Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Raspoloženi smo za dijalog i vodimo ih na plenumima
N1 Info 07.02.2025
"Studenti su raspoloženi za dijalog, ali ova vrsta dijaloga mislim da nije moguća zato što mi ne planiramo da vodimo dijaloge i pregovore, jer je nama cilj da rade institucije", izjavio je student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Boris Kojčinović… »
Student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Raspoloženi smo za dijalog i vodimo ih na plenumima
Novi magazin 07.02.2025
"Studenti su raspoloženi za dijalog, ali ova vrsta dijaloga mislim da nije moguća zato što mi ne planiramo da vodimo dijaloge i pregovore, jer je nama cilj da rade institucije", izjavio je student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Boris Kojčinović… »
Vesti dana »
Tužilac VJT: Nakon što Služba za borbu protiv terorizma skupi podatke, procesuiraće se četiri grupe lica
N1 Info pre 27 minutajoš 37 povezanih
Tužilac Miodrag Marković najavio identifikaciju četiri grupe lica u vezi sa slučajem "Zvučni top"
Euronews pre 37 minutajoš 20 povezanih
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 9 povezanih