Povezane vesti
"Bila sam na kokainu, nisam jela ni pila!" Šok priznanje poznate glumice, svi zanemeli nakon njene ispovesti: Moj prvi muž je…
Kurir 07.02.2025
Kontroverzna glumica Eva Ras, nedavno je javno govorila o svojoj borbi sa narkoticima. Ona je priznala da je u početku konzumiranje nedozvoljenih supstanci doživljavala bezazleno. - Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala Fakultet dramskih… »
"Bila sam na kokainu, nisam jela ni pila": Naša glumica (84) je šokirala sve priznanjem: "Moj prvi muž je bio narkoman"
Blic 07.02.2025
Eva Ras je poznata po britkom jeziku, a nedavno je u svom stilu javno govorila o svojoj borbi sa narkoticima. Otkrila je istinu o svom iskustvu sa drogom, te priznala da je u početku konzumiranje nedozvoljenih supstanci doživljavala bezazleno. - Moj prvi… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 51 minutajoš 48 povezanih

Premijer Đuro Macut prisustvuje obeležavanju 30. godišnjice “Oluje”
Serbian News Media pre 11 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 22 povezane

Ponovo jak zemljotres na Kamčatki, opasnost od cunamija, aktivirao se vulkan koji je bio miran 450 godina
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih