Povezane vesti
Autor filma o litijumu: Otkrili smo zastrašivanje sa svih strana, konfuziju i nepoverenje
Novi magazin 07.02.2025
Prvi čovek kontroverznog dokumentarnog filma "Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije" u razgovoru za N1 odgovara na stavove da je njegov film netačan, propagandni, bez želje da se objektivno analizira ovaj problem. "Dezinformacije su masovne i ne… »
Autor filma „Ne u mojoj zemlji – litijumska dilema Srbije“: Otkrili smo zastrašivanje sa svih strana, konfuziju i nepoverenje…
N1 Info 07.02.2025
Prvi čovek kontroverznog dokumentarnog filma "Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije" u razgovoru za N1 odgovara na stavove da je njegov film netačan, propagandni, bez želje da se objektivno analizira ovaj problem. "Dezinformacije su masovne i ne… »
Jelena Vasiljević o filmu o projektu Jadar: Pojednostavljen, netačan i bez struke iz Srbije
N1 Info 07.02.2025
"Na početku razgovora shvatila sam čovek koji je vodi snimanje dokumentarca Peter Tom Džons, nije zainteresovan za objektivnu analizu problema već je došao sa idejom da je litijum nešto fantastično za Srbiju i da ljudi koji protestuju su u zabludi… »
Kokanović o debati o litijumu u Briselu: „Ne interesuje ih drugo mišljenje“
Danas 06.02.2025
Potpredsednik udruženja Ne damo Jadar Zlatko Kokanović izjavio je da su očekivali da će dobiti dva – tri minuta da se obrate u Evropskom parlamentu u Briselu, ali da ih nisu dobili. „Evropski parlament je isti kao i Skupština Srbije, ne interesuje ih… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Blagojević: „Ne predajemo se i idemo u Škotsku da vratimo izgubljeno“
Danas pre 44 minutajoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana