Povezane vesti

Karlik: "Bio je ovo rat, ne zaboravljam poraze"

Karlik: "Bio je ovo rat, ne zaboravljam poraze"

Sportske.net pre 3 dana
Karlik Džouns je postigao četiri poena, skok i šest asistencija u pobedi Partizana nad Monakom 69:86. "Velika pobeda za nas u duplom kolu. Mislim da smo odigrali dobru odbranu, ali i da smo poentirali, otežali smo im stvari. Takmičili smo se", rekao… »
Karlik: Ja nikad ništa ne zaboravljam, posebno poraze! (VIDEO)

Karlik: Ja nikad ništa ne zaboravljam, posebno poraze! (VIDEO)

Sport klub pre 3 dana
Karlik Džons je na upečatljiv način opisao pobedu Partizana nad Monakom, još jednu u nizu na gostovanjima u Evroligi. Partizan redom vraća dugove ekipama koje su ga pobedile u prvom delu sezone na njegovom terenu i na pravom putu je da se plasirala u… »
Nikada ne zaboravljamo poraze, ovo je kao rat: Karlik Džons je jasan nakon velike pobede u gostima nad Monakom!

Nikada ne zaboravljamo poraze, ovo je kao rat: Karlik Džons je jasan nakon velike pobede u gostima nad Monakom!

Hot sport pre 3 dana
Slaba partija Karlika, ali na svu sreću drugi igrači su se istakli! Košarkaši Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu nad Monakom u 26. kolu Evrolige i time učvrstili svoju poziciju u gornjem delu tabele pred tronedeljnu pauzu zbog nacionalnih kupova… »
Džons: "Kad vidim kako sve ovo ide... Kao rat"

Džons: "Kad vidim kako sve ovo ide... Kao rat"

B92 pre 3 dana
Karlik Džons, košarkaš Partizana, istakao je defanzivu kao glavni razlog pobede njegovog tima u 26. kolu Evrolige na gostovanju Monaku rezultatom 86:69. "Još jedna pobeda na strani za nas, još jedna velika dupla sedmica na putu za nas. Dobro smo se… »

Vesti dana »