Повезане вести

Карлик: "Био је ово рат, не заборављам поразе"

Карлик: "Био је ово рат, не заборављам поразе"

Спортске.нет 07.02.2025
Карлик Џоунс је постигао четири поена, скок и шест асистенција у победи Партизана над Монаком 69:86. "Велика победа за нас у дуплом колу. Мислим да смо одиграли добру одбрану, али и да смо поентирали, отежали смо им ствари… »
Карлик: Ја никад ништа не заборављам, посебно поразе! (ВИДЕО)

Карлик: Ја никад ништа не заборављам, посебно поразе! (ВИДЕО)

Спорт клуб 07.02.2025
Карлик Џонс је на упечатљив начин описао победу Партизана над Монаком, још једну у низу на гостовањима у Евролиги. Партизан редом враћа дугове екипама које су га победиле у првом делу сезоне на његовом терену и на правом путу… »
Никада не заборављамо поразе, ово је као рат: Карлик Џонс је јасан након велике победе у гостима над Монаком!

Никада не заборављамо поразе, ово је као рат: Карлик Џонс је јасан након велике победе у гостима над Монаком!

Хот спорт 07.02.2025
Слаба партија Карлика, али на сву срећу други играчи су се истакли! Кошаркаши Партизана остварили су убедљиву победу над Монаком у 26. колу Евролиге и тиме учврстили своју позицију у горњем делу табеле пред тронедељну паузу… »
Џонс: "Кад видим како све ово иде... Као рат"

Џонс: "Кад видим како све ово иде... Као рат"

Б92 07.02.2025
Карлик Џонс, кошаркаш Партизана, истакао је дефанзиву као главни разлог победе његовог тима у 26. колу Евролиге на гостовању Монаку резултатом 86:69. "Још једна победа на страни за нас, још једна велика дупла седмица на путу… »

Вести дана »