Povezane vesti
Trampova čistka u FBI: Predsednik SAD otpušta agente koji su sprovodili istragu zbog upada na Kapitol
Kurir 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će otpustiti, za sada nepoznat, broj agenata FBI koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. ''Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani'', odgovorio je Tramp na… »
Tramp će otpustiti agente FBI-ja koji vrše istragu upada na Kapitol 2021.
Euronews 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će otpustiti nepreciziran broj agenata FBI-ja koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. ''Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani'', odgovorio je Tramp na… »
Tramp potvrdio: Počinje čistka
Vesti online 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će otpustiti nepreciziran broj agenata FBI-ja koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. – Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani – odgovorio je Tramp na… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve su reakcije na presudu Kecmanovićima?
Euronews pre 1 satjoš 144 povezane
Spektakularan finiš u LA - klinac "u inat" Granitu Džaki slomio BiH! VIDEO
B92 pre 24 satajoš 30 povezanih
Vučić dobio pismo od Si Đinpinga: Predsednik Kine istakao značaj prijateljstva sa Srbijom
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 15 satijoš 3 povezane
Skandal na jugu Srbije: Otkrivena tajna hladnjača sa više od 3 tone mesa bez porekla – hitno naređeno uništenje!
Dnevnik pre 24 satajoš 54 povezane