Povezane vesti
Trampova čistka u FBI: Predsednik SAD otpušta agente koji su sprovodili istragu zbog upada na Kapitol
Kurir 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će otpustiti, za sada nepoznat, broj agenata FBI koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. ''Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani'', odgovorio je Tramp na… »
Tramp će otpustiti agente FBI-ja koji vrše istragu upada na Kapitol 2021.
Euronews 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će otpustiti nepreciziran broj agenata FBI-ja koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. ''Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani'', odgovorio je Tramp na… »
Tramp potvrdio: Počinje čistka
Vesti online 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će otpustiti nepreciziran broj agenata FBI-ja koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. – Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani – odgovorio je Tramp na… »
Vesti dana »
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
Beta pre 13 minutajoš 34 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu: preliminarni rezultati
BBC News pre 58 minutajoš 38 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Bezbednosne garancije SAD dogovorene na period od 15 godina
Euronews pre 8 minutajoš 56 povezanih