Povezane vesti
Trampova čistka u FBI: Predsednik SAD otpušta agente koji su sprovodili istragu zbog upada na Kapitol
Kurir 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će otpustiti, za sada nepoznat, broj agenata FBI koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. ''Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani'', odgovorio je Tramp na… »
Tramp će otpustiti agente FBI-ja koji vrše istragu upada na Kapitol 2021.
Euronews 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će otpustiti nepreciziran broj agenata FBI-ja koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. ''Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani'', odgovorio je Tramp na… »
Tramp potvrdio: Počinje čistka
Vesti online 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će otpustiti nepreciziran broj agenata FBI-ja koji su sprovodili istragu povodom upada na američki Kapitol u januaru 2021. – Otpustiću neke od njih zato što su korumpirani – odgovorio je Tramp… »
Vesti dana »

Profesor Belojević: LRAD je ciljano korišćen da se izazovu haos, gaženje, povrede
N1 Info pre 6 satijoš 23 povezane

Studenti u Beogradu odali počast stradalima u diskoteci u Severnoj Makedoniji; U Kočanima meštani polažu cveće
Insajder pre 5 satijoš 9 povezanih