Povezane vesti

Rod Blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, evo o kome se radi

Rod Blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, evo o kome se radi

Blic pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp razmatra da nominuje bivšeg guvernera države Ilinois Roda Blagojevića za ambasadora SAD u Srbiji, preneo je portal "Politiko" pozivajući se na dva neimenovana izvora. Izvori su naveli da Tramp još nije doneo konačnu… »
"Neću biti ambasador u Srbiji" Rod Blagojević demantovao medijske spekulacije: Ta priča je došla iz izvora koji mi…

"Neću biti ambasador u Srbiji" Rod Blagojević demantovao medijske spekulacije: Ta priča je došla iz izvora koji mi…

Kurir pre 2 dana
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je medijske spekulacije da će možda biti novi ambasador SAD u Srbiji, preneo je Serbijan tajms (Serbian times). „Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. Ova priča je… »
"Nemam ambicije i to dobro znaju oni koji me poznaju": Rod Blagojević demantovao da će biti ambasador u Srbiji

"Nemam ambicije i to dobro znaju oni koji me poznaju": Rod Blagojević demantovao da će biti ambasador u Srbiji

Mondo pre 1 dan
Rod Blagojević je odbacio spekulacije da će možda biti novi ambasador SAD u Srbiji. Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je medijske spekulacije da će možda biti novi ambasador SAD u Srbiji, preneo je Serbijan tajms. "Nemam ambicije da… »
Tramp razmatra Roda Blagojevića za ambasadora SAD u Srbiji

Tramp razmatra Roda Blagojevića za ambasadora SAD u Srbiji

NIN pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp razmatra da nominuje bivšeg guvernera Ilinoisa Roda Blagojevića za ambasadora SAD u Srbiji, tvrdi Politiko pozivajući se na anonimne izvore. Blagojević je odležao osam godina u zatvoru zbog optužbi za korupciju, a… »
Može li Rod Blagojevich postati američki ambasador u Beogradu?

Može li Rod Blagojevich postati američki ambasador u Beogradu?

Al Jazeera pre 2 dana
Blagojevichev otac Radisav je u Ameriku došao iz okoline Kragujevca; za vrijeme Drugog svjetskog rata bio je u četnicima o čemu je svojedobno govorio i njegov sin. Zanimljiva se priča “zakotrljala” među srpskom imigracijom u Sjedinjenim… »
Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji

Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji

Danas pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp razmatra da za ambasadora svoje zemlje u Srbiji nominuje bivšeg guvernera Ilinoisa Roda Blagojevića, koji je odležao osam godina zatvora zbog optužbi za korupciju, piše danas Politiko pozivajući se na dve osobe… »

Vesti dana »