Повезане вести
Род Благојевић нови амбасадор Америке у Србији? Он је Трампов први избор, ево о коме се ради
Блиц 08.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп разматра да номинује бившег гувернера државе Илиноис Рода Благојевића за амбасадора САД у Србији, пренео је портал "Политико" позивајући се на два неименована извора. Извори су навели да Трамп још… »
"Нећу бити амбасадор у Србији" Род Благојевић демантовао медијске спекулације: Та прича је дошла из извора који ми вероватно…
Курир 08.02.2025
Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевиц́ одбацио је медијске спекулације да ће можда бити нови амбасадор САД у Србији, пренео је Сербијан тајмс (Сербиан тимес). „Немам амбиције да будем амбасадор и то одлично знају они који ме… »
"Немам амбиције и то добро знају они који ме познају": Род Благојевић демантовао да ће бити амбасадор у Србији
Мондо 08.02.2025
Род Благојевић је одбацио спекулације да ће можда бити нови амбасадор САД у Србији. Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић одбацио је медијске спекулације да ће можда бити нови амбасадор САД у Србији, пренео је Сербијан тајмс… »
Трамп разматра Рода Благојевића за амбасадора САД у Србији
НИН 08.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп разматра да номинује бившег гувернера Илиноиса Рода Благојевиц́а за амбасадора САД у Србији, тврди Политико позивајући се на анонимне изворе. Благојевић је одлежао осам година у затвору због… »
Може ли Род Благојевицх постати амерички амбасадор у Београду?
Ал Јазеера 07.02.2025
Благојевицхев отац Радисав је у Америку дошао из околине Крагујевца; за вријеме Другог свјетског рата био је у четницима о чему је своједобно говорио и његов син. Занимљива се прича “закотрљала” међу српском имиграцијом у… »
Политико: Трамп разматра да Рода Благојевића номинује за амбасадора САД у Србији
Данас 07.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп разматра да за амбасадора своје земље у Србији номинује бившег гувернера Илиноиса Рода Благојевиц́а, који је одлежао осам година затвора због оптужби за корупцију, пише данас Политико позивајући… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 2 сатајош 4 повезане