Povezane vesti
"Muž mi nikad nije rekao da sam lepa" Prepoznajete li pevačicu sa slike? Živi u vili od 4.000.000 €, sve same umetnine u njoj…
Kurir 08.02.2025
Vera Matović i harmonikaš Ratomir Raćo Matović u braku su decenijama, a pevačica kaže da uprkos tome ne dobija komplimente od svog supruga, te joj je čak i čudno kada joj pokloni znak pažnje. Naime, pevačica Vera Matović započela je karijeru zajedno sa… »
"Muž mi nikad nije rekao da sam lepa": Prepoznajete li pevačicu sa slike? Sada ima vilu koja vredi milione u Beogradu i…
Blic 08.02.2025
Vera Matović i harmonikaš Ratomir Raćo Matović u braku su decenijama, a pevačica kaže da uprkos tome ne dobija komplimente od svog supruga, te joj je čak i čudno kada joj pokloni znak pažnje. Naime, pevačica Vera Matović započela je karijeru zajedno sa… »
Vesti dana »

"Tramp objavio rat Kremlju" Medvedev: On je sada potpuno u skladu sa ludom Evropom
Večernje novosti pre 6 minutajoš 37 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom, SAD i EU pojačavaju sankcije Rusiji
RTV pre 11 minutajoš 95 povezanih

Ove nedelje nova izmena Uredbe o ograničavanju marži zbog pritisaka trgovaca
Pressek pre 3 satajoš 24 povezane

FDU ispraća studente u Novi Sad: Građani koji mogu da pomognu, evo kako da uplate donacije
Danas pre 11 minutajoš 22 povezane

Sutra promenljivo i svežije, posle podne i uveče kiša i pljuskovi
Serbian News Media pre 3 satajoš 33 povezane