Povezane vesti
(Foto) sa bivšim dečkom sagradila vilu: Naša pevačica živi u suvom luksuzu: Otkrila ono što niko nije znao o njoj
Blic 08.02.2025
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u svom vlasnnica je luksuznih nekretnina, a pored stana u elitnom delu Beograda ona u Šapcu ima kuću od 700 kvadrata. Sandra nam je pre nekoliko godina otvorila vrata svoje kuće u Šapcu u… »
"Borio sam se da se ne navučem": Goran iz "OK benda" pevanje zamenio taksiranjem, izneo detalje - spomenuo Lukasa i Marinu…
Blic 08.02.2025
Frontmen grupe "OK bend" Goran Gluhaković jednom prilikom otkrio je da je karijeru započeo sa Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. Naime, Goran je priznao da je počeo karijeru zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. - Aca Lukas mi je bio… »
Sa bivišim dečkom sagradila vilu od 700 kvadrata! Naša pevačica živi u suvom luksuzu, teretana, kafić u prizemlju, a evo…
Kurir 08.02.2025
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u svom vlasnnica je luksuznih nekretnina, a pored stana u elitnom delu Beograda ona u Šapcu ima kuću od 700 kvadrata. Sandra je pre nekoliko godina otvorila vrata svoje kuće u Šapcu u kojoj je… »
"Borio sam se da se ne navučem..." Velika ispovest Gorana iz Ok benda: Pevanje zamenio taksiranjem, a progovorio i o Lukasu i…
Kurir 08.02.2025
Frontmen grupe " OK bend" Goran Gluhaković otkrio je jednom prilikom detalje o svojoj karijeri, koje niko nije znao. Naime, Goran je priznao da je počeo karijeru zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. - Aca Lukas mi je bio prvi putokaz… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 41 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 29 minutajoš 55 povezanih

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 59 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih