Povezane vesti

(Foto) sa bivšim dečkom sagradila vilu: Naša pevačica živi u suvom luksuzu: Otkrila ono što niko nije znao o njoj

(Foto) sa bivšim dečkom sagradila vilu: Naša pevačica živi u suvom luksuzu: Otkrila ono što niko nije znao o njoj

Blic 08.02.2025
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u svom vlasnnica je luksuznih nekretnina, a pored stana u elitnom delu Beograda ona u Šapcu ima kuću od 700 kvadrata. Sandra nam je pre nekoliko godina otvorila vrata svoje kuće u Šapcu u… »
"Borio sam se da se ne navučem": Goran iz "OK benda" pevanje zamenio taksiranjem, izneo detalje - spomenuo Lukasa i Marinu…

"Borio sam se da se ne navučem": Goran iz "OK benda" pevanje zamenio taksiranjem, izneo detalje - spomenuo Lukasa i Marinu…

Blic 08.02.2025
Frontmen grupe "OK bend" Goran Gluhaković jednom prilikom otkrio je da je karijeru započeo sa Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. Naime, Goran je priznao da je počeo karijeru zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. - Aca Lukas mi je bio… »
Sa bivišim dečkom sagradila vilu od 700 kvadrata! Naša pevačica živi u suvom luksuzu, teretana, kafić u prizemlju, a evo…

Sa bivišim dečkom sagradila vilu od 700 kvadrata! Naša pevačica živi u suvom luksuzu, teretana, kafić u prizemlju, a evo…

Kurir 08.02.2025
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u svom vlasnnica je luksuznih nekretnina, a pored stana u elitnom delu Beograda ona u Šapcu ima kuću od 700 kvadrata. Sandra je pre nekoliko godina otvorila vrata svoje kuće u Šapcu u kojoj je… »
"Borio sam se da se ne navučem..." Velika ispovest Gorana iz Ok benda: Pevanje zamenio taksiranjem, a progovorio i o Lukasu i…

"Borio sam se da se ne navučem..." Velika ispovest Gorana iz Ok benda: Pevanje zamenio taksiranjem, a progovorio i o Lukasu i…

Kurir 08.02.2025
Frontmen grupe " OK bend" Goran Gluhaković otkrio je jednom prilikom detalje o svojoj karijeri, koje niko nije znao. Naime, Goran je priznao da je počeo karijeru zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. - Aca Lukas mi je bio prvi putokaz… »

Vesti dana »