Povezane vesti

Sa bivišim dečkom sagradila vilu od 700 kvadrata! Naša pevačica živi u suvom luksuzu, teretana, kafić u prizemlju, a evo šta…

Sa bivišim dečkom sagradila vilu od 700 kvadrata! Naša pevačica živi u suvom luksuzu, teretana, kafić u prizemlju, a evo šta…

Kurir 08.02.2025
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u svom vlasnnica je luksuznih nekretnina, a pored stana u elitnom delu Beograda ona u Šapcu ima kuću od 700 kvadrata. Sandra je pre nekoliko godina otvorila vrata svoje kuće u Šapcu u kojoj je tada… »
"Borio sam se da se ne navučem..." Velika ispovest Gorana iz Ok benda: Pevanje zamenio taksiranjem, a progovorio i o Lukasu i…

"Borio sam se da se ne navučem..." Velika ispovest Gorana iz Ok benda: Pevanje zamenio taksiranjem, a progovorio i o Lukasu i…

Kurir 08.02.2025
Frontmen grupe " OK bend" Goran Gluhaković otkrio je jednom prilikom detalje o svojoj karijeri, koje niko nije znao. Naime, Goran je priznao da je počeo karijeru zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. - Aca Lukas mi je bio prvi putokaz kako… »

Vesti dana »