Povezane vesti

Ispovest Nemanje, najmlađeg grobara u Srbiji: "Plašim se jedino živih, kod smrti me samo ova situacija slama"

Ispovest Nemanje, najmlađeg grobara u Srbiji: "Plašim se jedino živih, kod smrti me samo ova situacija slama"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Kad čuju šta radi, ljudi obično prvo zaneme od šoka, ali mladi Nemanja ne krije ponos. Kaže da je njegov posao human. "Moj jedan dan na poslu izgleda ovako. Od ujutru sedim u kancelariji dok ne dobijem poziv da je neko lice… »
Nemanja je najmlađi grobar u Srbiji: Sa 12 godina počeo da "radi sa mrtvima" - Svojih "mušterija" se ne boji, ali ga pogađa…

Nemanja je najmlađi grobar u Srbiji: Sa 12 godina počeo da "radi sa mrtvima" - Svojih "mušterija" se ne boji, ali ga pogađa…

Kurir pre 4 dana
Kad čuju šta radi, ljudi obično prvo zaneme od šoka, ali mladi Nemanja ne krije ponos. Kaže da je njegov posao human. "Moj jedan dan na poslu izgleda ovako. Od ujutru sedim u kancelariji dok ne dobijem poziv da je neko lice preminulo", tako priču… »
"Bilo me strah, ali sad se bojim živih": Nemanja je najmlađi pogrebnik u Srbiji, sa 12 godina počeo da oprema sanduke

"Bilo me strah, ali sad se bojim živih": Nemanja je najmlađi pogrebnik u Srbiji, sa 12 godina počeo da oprema sanduke

Mondo pre 4 dana
Nemanja Čekić iz sela Boljare kod Vlasitonaca najmlađi je pogrebnik u Srbiji. Kad čuju šta radi, ljudi obično prvo zaneme od šoka, ali mladi Nemanja ne krije ponos. Kaže da je njegov posao human. "Moj jedan dan na poslu izgleda ovako. Od ujutru… »
Nemanja je najmlađi grobar u Srbiji: Sa 12 godina počeo da radi posao koji mnogi ne bi ni u ludilu! Svojih "klijenata" se ne…

Nemanja je najmlađi grobar u Srbiji: Sa 12 godina počeo da radi posao koji mnogi ne bi ni u ludilu! Svojih "klijenata" se ne…

Blic pre 4 dana
Nemanja Čekić, dvadesetdvogodišnji pogrebnik iz sela Boljare, svakodnevno pruža podršku porodicama u najtežim trenucima. Sa samo 12 godina, životne okolnosti su ga naterale da se upusti u ovaj posao, koji danas smatra izuzetno humanim i emotivnim… »
"Plašim se samo živih": Nemanja je najmlađi grobar u Srbiji, sa 12 godina počeo da "radi sa mrtvima": Kod smrti me samo ova…

"Plašim se samo živih": Nemanja je najmlađi grobar u Srbiji, sa 12 godina počeo da "radi sa mrtvima": Kod smrti me samo ova…

Blic pre 4 dana
Kad čuju šta radi, ljudi obično prvo zaneme od šoka, ali mladi Nemanja ne krije ponos. Kaže da je njegov posao human. Ovaj mladi Južnjak najmlađi je pogrebnik i taj posao, za njega je, kaže, "jako human i emotivan". Nemanju je specifično teška… »

Vesti dana »