Povezane vesti
Velika ispovest Milića Vukašinovića: „Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da ću jednog dana ponovo obuti kaubojske čizme“…
Nova 08.02.2025
Miliću Vukašinoviću je nedavno, usled zdravstvenih problema, amputirana desna noga. Slavni muzičar je otkrio kroz šta je sve prolazio pre odlazak na operaciju, ali i kako teče oporavak. – U poslednje vreme teško sam se kretao. Bolovi u stopalu, posebno… »
"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju": Velika ispovest Milića Vukašinovića: "Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da…
Blic 08.02.2025
Miliću Vukašinoviću je nedavno, usled zdravstvenih problema, amputirana desna noga. Slavni muzičar je otkrio kroz šta je sve prolazio pre odlazak na operaciju, ali i kako teče oporavak. - U poslednje vreme teško sam se kretao. Bolovi u stopalu, posebno… »
"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju, lekari su je za sada sačuvali" Emotivna ispovest Milića Vukašinovića: Nadam se da ću…
Kurir 08.02.2025
"Živim za dan kada ću moći opet da izađem na binu i održim koncert." Ovom rečenicom započinje iz invalidskih kolica svoju priču slavni muzičar Milić Vukašinović kome je nedavno amputirana desna noga iznad kolena. Njemu je dijgnostikovana Birgerova… »
Vesti dana »
Vrela subota u Srbiji: Temperatura 37 stepeni, a onda nagli preokret vremena
Euronews pre 4 satijoš 46 povezanih
Ljubišić pozvao da ispraćaj Ratka Mladića protekne mirno
Serbian News Media pre 1 satjoš 53 povezane
Kirilo Budanov se oglasio o pregovorima sa Rusijom: Evo kada bi trebalo da se nastave
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 satijoš 6 povezanih
Novi Sad: Roditelji učenika Jovine gimnazije optužili direktora za iznošenje neistina
Beta pre 36 minutajoš 19 povezanih