Povezane vesti
Velika ispovest Milića Vukašinovića: „Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da ću jednog dana ponovo obuti kaubojske čizme“…
Nova 08.02.2025
Miliću Vukašinoviću je nedavno, usled zdravstvenih problema, amputirana desna noga. Slavni muzičar je otkrio kroz šta je sve prolazio pre odlazak na operaciju, ali i kako teče oporavak. – U poslednje vreme teško sam se kretao. Bolovi u stopalu, posebno… »
"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju": Velika ispovest Milića Vukašinovića: "Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da…
Blic 08.02.2025
Miliću Vukašinoviću je nedavno, usled zdravstvenih problema, amputirana desna noga. Slavni muzičar je otkrio kroz šta je sve prolazio pre odlazak na operaciju, ali i kako teče oporavak. - U poslednje vreme teško sam se kretao. Bolovi u stopalu, posebno… »
"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju, lekari su je za sada sačuvali" Emotivna ispovest Milića Vukašinovića: Nadam se da ću…
Kurir 08.02.2025
"Živim za dan kada ću moći opet da izađem na binu i održim koncert." Ovom rečenicom započinje iz invalidskih kolica svoju priču slavni muzičar Milić Vukašinović kome je nedavno amputirana desna noga iznad kolena. Njemu je dijgnostikovana Birgerova… »
Vesti dana »

Uspešno uklonjena avio-bomba kod Beograda na vodi, sledi uništenje u Deliblatskoj peščari
RTS pre 15 minutajoš 33 povezane

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 15 minutajoš 61 povezana

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
RTV pre 2 satajoš 16 povezanih