Povezane vesti

Velika ispovest Milića Vukašinovića: „Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da ću jednog dana ponovo obuti kaubojske…

Velika ispovest Milića Vukašinovića: „Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da ću jednog dana ponovo obuti kaubojske…

Nova pre 3 sata
Miliću Vukašinoviću je nedavno, usled zdravstvenih problema, amputirana desna noga. Slavni muzičar je otkrio kroz šta je sve prolazio pre odlazak na operaciju, ali i kako teče oporavak. – U poslednje vreme teško sam se kretao. Bolovi u stopalu… »
"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju": Velika ispovest Milića Vukašinovića: "Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da…

"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju": Velika ispovest Milića Vukašinovića: "Zbog poroka sam postao invalid, nadam se da…

Blic pre 4 sati
Miliću Vukašinoviću je nedavno, usled zdravstvenih problema, amputirana desna noga. Slavni muzičar je otkrio kroz šta je sve prolazio pre odlazak na operaciju, ali i kako teče oporavak. - U poslednje vreme teško sam se kretao. Bolovi u stopalu… »
"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju, lekari su je za sada sačuvali" Emotivna ispovest Milića Vukašinovića: Nadam se da…

"Ni leva noga mi nije u najboljem stanju, lekari su je za sada sačuvali" Emotivna ispovest Milića Vukašinovića: Nadam se da…

Kurir pre 6 sati
"Živim za dan kada ću moći opet da izađem na binu i održim koncert." Ovom rečenicom započinje iz invalidskih kolica svoju priču slavni muzičar Milić Vukašinović kome je nedavno amputirana desna noga iznad kolena. Njemu je dijgnostikovana… »

Vesti dana »