Повезане вести
Велика исповест Милића Вукашиновића: „Због порока сам постао инвалид, надам се да ћу једног дана поново обути каубојске чизме“…
Нова 08.02.2025
Милићу Вукашиновићу је недавно, услед здравствених проблема, ампутирана десна нога. Славни музичар је открио кроз шта је све пролазио пре одлазак на операцију, али и како тече опоравак. – У последње време тешко сам се кретао… »
"Ни лева нога ми није у најбољем стању": Велика исповест Милића Вукашиновића: "Због порока сам постао инвалид, надам се да…
Блиц 08.02.2025
Милићу Вукашиновићу је недавно, услед здравствених проблема, ампутирана десна нога. Славни музичар је открио кроз шта је све пролазио пре одлазак на операцију, али и како тече опоравак. - У последње време тешко сам се кретао… »
"Ни лева нога ми није у најбољем стању, лекари су је за сада сачували" Емотивна исповест Милића Вукашиновића: Надам се да ћу…
Курир 08.02.2025
"Живим за дан када ћу моћи опет да изађем на бину и одржим концерт." Овом реченицом започиње из инвалидских колица своју причу славни музичар Милић Вукашиновић коме је недавно ампутирана десна нога изнад колена. Њему је… »
Вести дана »

"Гробари" гледају и Не верују! Ево шта је Владан Милојевић рекао за Партизан након што је Звезда победила у 177. вечитом дербију!
Вечерње новости пре 1 сатјош 86 повезаних

Спорне изјаве и недостатак резултата прекипеле код гробара: Мијатовић у сукобу са навијачима са западне трибине!
Хот спорт пре 9 минутајош 68 повезаних

Ово је Сања добитница стана у игри "Узми рачун и победи" није ни знала да је данас прво извлачење
Дневник пре 34 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане

Дибидус другачији вечити дерби! Где сада играју фудбалери који су били протагонисти последњег окршаја Звезда - Партизан?
Вечерње новости пре 19 минутајош 62 повезане