Povezane vesti

Venčanja neće biti: Od braka Rozge i njenog 11 godina mlađeg dečka Ivana Huljića nema ništa

Venčanja neće biti: Od braka Rozge i njenog 11 godina mlađeg dečka Ivana Huljića nema ništa

Svet & Skandal pre 4 sati
Jelena Rozga o venčanju progovorila javno Jelena Rozga i Ivan Huljić, sin poznatog hrvatskog muzičara Tončija Huljića, obnovili su svoju ljubavnu vezu pre više od godinu dana. Iako su se u medijima pojavile spekulacije da planiraju venčanje, Jelena… »
Jelena Rozga se ipak ne udaje

Jelena Rozga se ipak ne udaje

Nova pre 4 sati
Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, pevačica Jelena Rozga je srećna u ljubavi. Ona i njen partner, sin Tončija Huljića, Ivan Huljić, kako su pisali mediji, planiraju venčanje, međutim, pevačica ističe da od toga trenutno nema ništa… »
Jelena Rozga se ipak ne udaje za Ivana Huljića: Pevačica rastužila fanove, otkrila i razlog

Jelena Rozga se ipak ne udaje za Ivana Huljića: Pevačica rastužila fanove, otkrila i razlog

Blic pre 5 sati
Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, pevačica Jelena Rozga je srećna u ljubavi. Ona i njen partner, sin Tončija Huljića, Ivan Huljić, kako su pisali mediji, planiraju venčanje, međutim, pevačica ističe da od toga trenutno nema ništa. "Zaljubljena… »
Jelena Rozga prvi put o udaji za Ivana Huljića: Srećna sam!

Jelena Rozga prvi put o udaji za Ivana Huljića: Srećna sam!

Story pre 8 sati
Novi dečko Jelene Rozge je, kako pišu mediji, mladi Ivan Huljić, sin Tončija Huljića. - Nisam više solo igračica. Gledam u najlepše plave oči. Sve je mnogo lakše s obzirom na to da radimo isti posao. Meni je sve najlepše na njemu. Mama ga… »
"To je istina, srećna sam": Konačno se oglasila Jelena Rozga i otkrila sve o udaji za 11 godina mlađeg

"To je istina, srećna sam": Konačno se oglasila Jelena Rozga i otkrila sve o udaji za 11 godina mlađeg

Mondo pre 8 sati
Misteriozan ljubavni život jedne od najpoznatijih Hrvatica tema je u medijima već godinama. Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga pre više od godinu dana obnovila je ljubavnu vezu s 11 godina mlađim Ivanom Huljićem, sinom poznatog muzičara Tončija… »

Vesti dana »