Повезане вести
Јелена Розга се ипак не удаје за Ивана Хуљића: Певачица растужила фанове, открила и разлог
Блиц 08.02.2025
Након бројних љубавних бродолома, певачица Јелена Розга је срећна у љубави. Она и њен партнер, син Тончија Хуљића, Иван Хуљић, како су писали медији, планирају венчање, међутим, певачица истиче да од тога тренутно нема… »
Јелена Розга се ипак не удаје
Нова 08.02.2025
Након бројних љубавних бродолома, певачица Јелена Розга је срећна у љубави. Она и њен партнер, син Тончија Хуљића, Иван Хуљић, како су писали медији, планирају венчање, међутим, певачица истиче да од тога тренутно нема… »
Венчања неће бити: Од брака Розге и њеног 11 година млађег дечка Ивана Хуљића нема ништа
Свет & Скандал 08.02.2025
Јелена Розга о венчању проговорила јавно Јелена Розга и Иван Хуљић, син познатог хрватског музичара Тончија Хуљића, обновили су своју љубавну везу пре више од годину дана. Иако су се у медијима појавиле спекулације да… »
Млађани Хуљић не испушта из вида Јелену розгу: Први пут заједно у јавности, не скида осмех са лица, а ево шта певачица каже о…
Курир 08.02.2025
У Загребу је одржана “Цесарица” - додела музичких награда, а велику пажњу је привукла Јелена Розга, која је и наступала на овом догађају. Ово дешавање није пропустио ни њен партнер Иван Хуљић, који је бодрио драгу из публике… »
Јелена Розга први пут о удаји за Ивана Хуљића: Срећна сам!
Стори 08.02.2025
Нови дечко Јелене Розге је, како пишу медији, млади Иван Хуљић, син Тончија Хуљића. - Нисам више соло играчица. Гледам у најлепше плаве очи. Све је много лакше с обзиром на то да радимо исти посао. Мени је све најлепше на… »
"То је истина, срећна сам": Коначно се огласила Јелена Розга и открила све о удаји за 11 година млађег
Мондо 08.02.2025
Мистериозан љубавни живот једне од најпознатијих Хрватица тема је у медијима већ годинама. Хрватска поп певачица Јелена Розга пре више од годину дана обновила је љубавну везу с 11 година млађим Иваном Хуљићем, сином познатог… »
Вести дана »
Тужилаштво: Напад на Арсенијевића је прекршај, не и кривично дело
Н1 Инфо пре 6 сатијош 16 повезаних
Ово је мера коју су добили оптужени у случају "Надстрешница": Апелациони суд у Новом Саду донео одлуку
Еуроневс пре 6 сатијош 23 повезане