Povezane vesti
Prvo oglašavanje Katarine Živković nakon sahrane oca: "Danas je sa tobom otišlo pola moje duše"
Mondo 08.02.2025
Pevačica se i dalje ne miri sa činjenicom da njenog oca više nema. Popularnoj pevačici Katarini Živković preminuo je otac 7. februara, a danas je organizovana sahrana na kojoj su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Tim povodom… »
"Molim Boga da mi da snage da prihvatim..." Katarina Živković se oglasila nakon očeve sahrane, ne može da sakrije bol, uputila…
Kurir 08.02.2025
Pevačici Katarini Živković juče je preminuo otac, a danas je održana njegova sahrana. Ovim tužnim povodom pvačica se oglasila na Instagramu i uputila ocu srceparajuće reči. Katarina je bila izuzetno vezana za njenog tatu koji je preminuo posle duge borbe… »
Preminuo otac Katarine Živković: Pevačica se potresnim rečima oprostila (FOTO)
Svet plus 08.02.2025
Poznata pevačica Katarina Živković prolazi kroz težak period nakon što joj je preminuo otac nakon duge i teške bolesti. Tužnu vest podelila je sa svojim pratiocima, oprostivši se od oca potresnom porukom punom ljubavi i bola. " Obećao si mi juče da ćeš… »
Tata, obećao si juče da ćeš doći da čuvaš svog unuka: Kaću slomila vest o smrti oca
Svet & Skandal 08.02.2025
Otac Katarine Živković preminuo je Otac Katarine Živković preminuo je nakon duge i teške bolesti. Kaća je više puta isticala koliko je teško podnela njegovo narušeno zdravlje i koliko joj je to donelo tuge. Pevačica se sada oglasila na Instagramu gde je… »
Poznat uzrok smrti oca naše pevačice: Operacije nije pomogla, stanje se pogoršalo
Mondo 08.02.2025
Katarina se juče oglasila putem društvene mreže Instagram i oprostila od oca emotivnom porukom. Folk zvezdi Katarini Živković preminuo je otac nakon duge i teške borbe sa bolešću. Katarina je više puta isticala koliko je teško podnela njegovo narušeno… »
Umro otac Katarine Živković: Pevačica skrhana bolom, podelila sliku tate kako u naručju drži njenog sina: "Obećao si juče da…
Blic 07.02.2025
Umro otac pevačice Katarine Živković. Katarina se na Instagramu potresnom porukom oprostila o tate. - Obećao si mi juče da ćeš doći i da ćeš čuvati svog unuka čim se budeš oporavio, ali je dragi Gospod imao drugačije planove za tebe. Tata, anđele moj… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 3 satajoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 5 satijoš 36 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 37 minutajoš 58 povezanih

Prva reakcija Rusije na Trampov mirovni plan: "Potpuno prihvatljivo" (video)
Pravda pre 3 minutajoš 63 povezane