Povezane vesti

"Molim Boga da mi da snage da prihvatim..." Katarina Živković se oglasila nakon očeve sahrane, ne može da sakrije bol…

"Molim Boga da mi da snage da prihvatim..." Katarina Živković se oglasila nakon očeve sahrane, ne može da sakrije bol…

Kurir 08.02.2025
Pevačici Katarini Živković juče je preminuo otac, a danas je održana njegova sahrana. Ovim tužnim povodom pvačica se oglasila na Instagramu i uputila ocu srceparajuće reči. Katarina je bila izuzetno vezana za njenog tatu koji je preminuo posle… »
Prvo oglašavanje Katarine Živković nakon sahrane oca: "Danas je sa tobom otišlo pola moje duše"

Prvo oglašavanje Katarine Živković nakon sahrane oca: "Danas je sa tobom otišlo pola moje duše"

Mondo 08.02.2025
Pevačica se i dalje ne miri sa činjenicom da njenog oca više nema. Popularnoj pevačici Katarini Živković preminuo je otac 7. februara, a danas je organizovana sahrana na kojoj su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Tim… »
Preminuo otac Katarine Živković: Pevačica se potresnim rečima oprostila (FOTO)

Preminuo otac Katarine Živković: Pevačica se potresnim rečima oprostila (FOTO)

Svet plus 08.02.2025
Poznata pevačica Katarina Živković prolazi kroz težak period nakon što joj je preminuo otac nakon duge i teške bolesti. Tužnu vest podelila je sa svojim pratiocima, oprostivši se od oca potresnom porukom punom ljubavi i bola. " Obećao si mi juče… »
Tata, obećao si juče da ćeš doći da čuvaš svog unuka: Kaću slomila vest o smrti oca

Tata, obećao si juče da ćeš doći da čuvaš svog unuka: Kaću slomila vest o smrti oca

Svet & Skandal 08.02.2025
Otac Katarine Živković preminuo je Otac Katarine Živković preminuo je nakon duge i teške bolesti. Kaća je više puta isticala koliko je teško podnela njegovo narušeno zdravlje i koliko joj je to donelo tuge. Pevačica se sada oglasila na… »
Poznat uzrok smrti oca naše pevačice: Operacije nije pomogla, stanje se pogoršalo

Poznat uzrok smrti oca naše pevačice: Operacije nije pomogla, stanje se pogoršalo

Mondo 08.02.2025
Katarina se juče oglasila putem društvene mreže Instagram i oprostila od oca emotivnom porukom. Folk zvezdi Katarini Živković preminuo je otac nakon duge i teške borbe sa bolešću. Katarina je više puta isticala koliko je teško podnela njegovo… »
Umro otac Katarine Živković: Pevačica skrhana bolom, podelila sliku tate kako u naručju drži njenog sina: "Obećao si…

Umro otac Katarine Živković: Pevačica skrhana bolom, podelila sliku tate kako u naručju drži njenog sina: "Obećao si…

Blic 07.02.2025
Umro otac pevačice Katarine Živković. Katarina se na Instagramu potresnom porukom oprostila o tate. - Obećao si mi juče da ćeš doći i da ćeš čuvati svog unuka čim se budeš oporavio, ali je dragi Gospod imao drugačije planove za tebe. Tata… »

Vesti dana »