Повезане вести

Прво оглашавање Катарине Живковић након сахране оца: "Данас је са тобом отишло пола моје душе"

Прво оглашавање Катарине Живковић након сахране оца: "Данас је са тобом отишло пола моје душе"

Мондо 08.02.2025
Певачица се и даље не мири са чињеницом да њеног оца више нема. Популарној певачици Катарини Живковић преминуо је отац 7. фебруара, а данас је организована сахрана на којој су присуствовали само чланови породице и најближи… »
"Молим Бога да ми да снаге да прихватим..." Катарина Живковић се огласила након очеве сахране, не може да сакрије бол, упутила…

"Молим Бога да ми да снаге да прихватим..." Катарина Живковић се огласила након очеве сахране, не може да сакрије бол, упутила…

Курир 08.02.2025
Певачици Катарини Живковић јуче је преминуо отац, а данас је одржана његова сахрана. Овим тужним поводом пвачица се огласила на Инстаграму и упутила оцу срцепарајуће речи. Катарина је била изузетно везана за њеног тату који је… »
Тата, обећао си јуче да ћеш доћи да чуваш свог унука: Каћу сломила вест о смрти оца

Тата, обећао си јуче да ћеш доћи да чуваш свог унука: Каћу сломила вест о смрти оца

Свет & Скандал 08.02.2025
Отац Катарине Живковић преминуо је Отац Катарине Живковић преминуо је након дуге и тешке болести. Каћа је више пута истицала колико је тешко поднела његово нарушено здравље и колико јој је то донело туге. Певачица се сада… »
Познат узрок смрти оца наше певачице: Операције није помогла, стање се погоршало

Познат узрок смрти оца наше певачице: Операције није помогла, стање се погоршало

Мондо 08.02.2025
Катарина се јуче огласила путем друштвене мреже Инстаграм и опростила од оца емотивном поруком. Фолк звезди Катарини Живковић преминуо је отац након дуге и тешке борбе са болешћу. Катарина је више пута истицала колико је тешко… »
Умро отац Катарине Живковић: Певачица скрхана болом, поделила слику тате како у наручју држи њеног сина: "Обећао си јуче да…

Умро отац Катарине Живковић: Певачица скрхана болом, поделила слику тате како у наручју држи њеног сина: "Обећао си јуче да…

Блиц 07.02.2025
Умро отац певачице Катарине Живковић. Катарина се на Инстаграму потресном поруком опростила о тате. - Обећао си ми јуче да ћеш доћи и да ћеш чувати свог унука чим се будеш опоравио, али је драги Господ имао другачије планове за… »

Вести дана »