Povezane vesti
Znate li ko je bio čovek iz izreke "šije mi ga Ðura"? Imao je radnju u centru Beograda, a evo ko su bile njegove mušterije
Kurir 08.02.2025
Skoro da nema čoveka koji bar jednom u životu nije upotrebio izraz "Šio mi ga Đura" (dobro mi ga skroji)" koji se upotrebljava kad hoćete da kažete da da u nešto ne verujete, da će se to desiti "malo sutra", te naposletku i da vas je baš briga. Ko je bio… »
Znate li ko je bio čovek iz izreke "šije mi ga Đura"? Imao je radnju u centru Beograda, a evo ko su bile njegove mušterije
Blic 08.02.2025
Skoro da nema čoveka koji bar jednom u životu nije upotrebio izraz "Šio mi ga Đura" (dobro mi ga skroji)" koji se upotrebljava kad hoćete da kažete da da u nešto ne verujete, da će se to desiti "malo sutra", te naposletku i da vas je baš briga. Ko je bio… »
Vesti dana »
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane
Dvojica vozača u alkoholisanom stanju isključena iz saobraćaja u Nišu, jedan vozio sa 3,56 promila
N1 Info pre 52 minutajoš 24 povezane
Poslanici pitali o broju učenika u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", Predlogu zakona o roditeljima negovateljima...
RTV pre 2 satajoš 21 povezana
(Foto) Sahranjen ajatolah Ali Hamnei posle skoro nedelju dana pogrebnih povorki i ceremonija žalosti
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 23 povezane