Повезане вести

"Остајем са вама, нигде не идем": Вучевић о оставци, открио да ли ће је повући: Донео сам најбољу одлуку за Србију

"Остајем са вама, нигде не идем": Вучевић о оставци, открио да ли ће је повући: Донео сам најбољу одлуку за Србију

Блиц 08.02.2025
Председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да неће повући оставку на место премијера, и истакао да је њеним подношењем донео најбољи одлуку за Србију, а не за себе. Вучевић је на трибини у Темерину навео да некада морају да… »
Вучевић на трибини у Темерину: "Неће бити револуције у Србији"

Вучевић на трибини у Темерину: "Неће бити револуције у Србији"

Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Председник Српске напредне странке Милош Вучевић држи трибину у Темерину, а на којој је истакао да се у Војводини воде посебне битке. - Много тога смо урадили, у целој Србији, али данас имамо много веће изазове… »
Вучевић о формирању новог покрета: Треба нам снага свих људи, држава је изнад партије

Вучевић о формирању новог покрета: Треба нам снага свих људи, држава је изнад партије

Курир 08.02.2025
Током трибине у Темерину, на којој учествује председник СНС Милош Вучевић, на питање грађана говорило се и о новом покрету коју ће формирати председним Александар Вучић. Вучевић је истакао да је идеја да се позову сви људи који… »
Градоначелник Новог Сада: Србија је посвећена миру и стабилности, она неће и не сме стати

Градоначелник Новог Сада: Србија је посвећена миру и стабилности, она неће и не сме стати

Еуроневс 08.02.2025
Градоначелник Новог Сада у оставци Милан Ђурић изјавио је данас на шестом Сајму завичаја да је Србија земља која је посвећена миру, стабилности и визионарском гледању у будућност, и да председник Александар Вучић, премијер… »
Ђурић: Србија је посвећена миру и стабилности, она неће и не сме стати

Ђурић: Србија је посвећена миру и стабилности, она неће и не сме стати

Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Градоначелник Новог Сада у оставци Милан Ђурић изјавио је данас на шестом Сајму завичаја да је Србија земља која је посвећена миру, стабилности и визионарском гледању у будућност, и да председник Александар… »
Вучевић каже да неће повући оставку (иако то нико није ни тражио): Оптужио и за поделе у друштву

Вучевић каже да неће повући оставку (иако то нико није ни тражио): Оптужио и за поделе у друштву

Радио 021 08.02.2025
Председник СНС Милош Вучевић изјавио је у Темерину да неће повући оставку на место премијера и истакао да је њеним подношењем донео најбољи одлуку за Србију, а не за себе. Вучевић је на страначкој трибини у Темерину навео да… »
Вучевић: За нијансу сам ближи опцији да се иде на избор нове Владе

Вучевић: За нијансу сам ближи опцији да се иде на избор нове Владе

Бета 08.02.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да неће повлачити оставку на место премијера, као и да је "за нијансу ближи" опцији да се иде на избор нове Владе Србије, а не на нове изборе. "Да покушамо… »
Вучевић: Боље да изаберемо нову Владу него да губимо време на кампање

Вучевић: Боље да изаберемо нову Владу него да губимо време на кампање

Данас 08.02.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да неће повлачити оставку на место премијера, као и да је „за нијансу ближи“ опцији да се иде на избор нове Владе Србије, а не на нове изборе. „Да покушамо… »
Вучевић: За нијансу сам ближи опцији да се иде на избор нове Владе, нећу повлачити оставку

Вучевић: За нијансу сам ближи опцији да се иде на избор нове Владе, нећу повлачити оставку

Нови магазин 08.02.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да неће повлачити оставку на место премијера, као и да је "за нијансу ближи" опцији да се иде на избор нове Владе Србије, а не на нове изборе. "Да покушамо… »
Вучевић: Србија је нападнута споља и изнутра, морамо је сачувати

Вучевић: Србија је нападнута споља и изнутра, морамо је сачувати

Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Председник Српске напредне странке (СНС) и председник Владе Србије Милош Вучевић рекао је на трибини СНС у Темерину да је наша држава нападнута споља и изнутра и поручио да је задатак да је сачувамо, а да посебно… »
Вучевић: Нећу повући оставку, ја сам за избор новог мандатара и нове владе

Вучевић: Нећу повући оставку, ја сам за избор новог мандатара и нове владе

РТС 08.02.2025
Председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да неће повући оставку на место премијера и истакао да је њеним подношењем донео најбољи одлуку за Србију, а не за себе. Вучевић је на трибини СНС у Темерину навео да некада морају… »
"Нећу да повучем оставку" Вућевић: Некада морате да прихватите тешке одлуке да бисте сачували Србију, није питање фотеље…

"Нећу да повучем оставку" Вућевић: Некада морате да прихватите тешке одлуке да бисте сачували Србију, није питање фотеље…

Курир 08.02.2025
Председник СНС Милош Вучевић нагласио је на трибини у Темерину да је својом оставком донео најбољу одлуку за Србију, а не за себе. - Нећу да повучем оставку, јер некада морате да прихватите тешке одлуке да бисте сачували Србију… »
Вучевић: Држава нападнута споља и изнутра, морамо је сачувати; Закон о становима за младе до краја фебруара

Вучевић: Држава нападнута споља и изнутра, морамо је сачувати; Закон о становима за младе до краја фебруара

РТВ 08.02.2025
ТЕМЕРИН - Председник Српске напредне странке (СНС) и председник Владе Србије Милош Вучевић рекао је на трибини СНС у Темерину да је наша држава нападнута споља и изнутра и поручио да је задатак да је сачувамо, а да посебно… »
Вучевић: Нећу повући оставку, тешке одлуке се доносе за Србију

Еуроневс 08.02.2025
Председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да неће повући оставку на место премијера и истакао да је њеним подношењем донео најбољи одлуку за Србију, а не за себе. Вучевић је на трибини у Темерину навео да некада морају да… »

НИН 08.02.2025
Председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да неће повући оставку на место премијера и истакао да је њеним подношењем донео најбољи одлуку за Србију, а не за себе. Милош Вучевић је на трибини у Темерину навео да некада… »
Закон о становима за младе до краја фебруара! Вучевић изнео детаље

Закон о становима за младе до краја фебруара! Вучевић изнео детаље

Блиц 08.02.2025
Председник Владе Србије и СНС Милош Вучевић изјавио је данас да ће закон који ће регулисати процес куповине станова за младе бити донет до краја фебруара. “Мислим да ће тај закон бити усвојен до краја фебруара. То је добра шанса… »
"Највећи злочин је оно што су нам урадили у школама" Вучевић на трибини у Темерину: Неће бити револуције у Србији

"Највећи злочин је оно што су нам урадили у школама" Вучевић на трибини у Темерину: Неће бити револуције у Србији

Курир 08.02.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић држи трибину у Темерину, а на којој је истакао да се у Војводини воде посебне битке. - Много тога смо урадили, у целој Србији, али данас имамо много веће изазове. Данас је пред… »

Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да неће повући оставку на место премијера и истакао да је њеним подношењем донео најбољи одлуку за Србију, а не за себе. Вучевић је на трибини у Темерину навео да… »
"За 100.000 евра довољно је 1.000 евра за учешће": Закон о становима за младе до краја фебруара

"За 100.000 евра довољно је 1.000 евра за учешће": Закон о становима за младе до краја фебруара

Телеграф 08.02.2025
Теме за вас. Председник Владе Србије и СНС Милош Вучевић изјавио је данас да ће закон који ће регулисати процес куповине станова за младе бити донет до краја фебруара. - Мислим да ће тај закон бити усвојен до краја фебруара. То… »

Вести дана »