Povezane vesti
Mijat zabranio igračima Partizana da se žale na suđenje!
Sportske.net pre 30 dana
Partizan večeras u Novom Sadu vodi borbu sa Vojvodinom u derbiju 22. kola Superlige Srbije, a uoći ovog meča je član rukovodeće Radne grupe kluba iz Humske Predrag Mijatović otkrio zanimljiv detalj tokom razgovora za španski radio ''Kadena ser''… »
Predrag Mijatović za španske medije o Partizanu: Prvo sam im rekao da se ne žale na sudijske odluke
Danas pre 30 dana
Predrag Mijatović, član radne grupe FK Partizan otkrio je u razgovoru za španske medije da je ljudima u Humskoj po dolasku u klub prvo rekao da se ne žale na suđenje. – Prva stvar koju sam rekao treneru i igračima Partizana, mom klubu, je da se ne… »
Mijatović o saopštenju real Madrida: "Rekao sam ljudima u Partizanu da se ne žale na suđenje"
Večernje novosti pre 30 dana
Real Madrid je nedavno izdao saopštenje u kojem je kritikovan sudijski kriterijum u Španiji za koji ljudi u klubu veruju da je protiv Madriđana. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ - Prva stvar koju sam rekao treneru i igračima Partizana, mom klubu, je… »
Mijatović o saopštenju Reala: "Rekao sam ljudima u Partizanu da se ne žale na suđenje!"
Sportske.net pre 30 dana
Mnogi navijači protivničkih klubova su saopštenje ispratili sa ironičnim podsmehom, a kako je isto privuklo veliku pažnju javnosti na Pirinejima, Radio Kadena Ser upitao je za mišljenje i bivšeg fudbalera i funkcionera Reala Peđu Mijatovića… »
Predrag Mijatović otkrio Špancima šta je zabranio u Humskoj: "Prvo sam im to rekao"
Mondo pre 30 dana
Predrag Miajtović objasnio šta igrači i treneri Partizana ne treba da rade na utakmicama. Član Radne grupe koja trenutno vodi fudbalski klub Partizan Predrag Mijatović objasnio je u razgovoru za španske medije šta je prvo zatražio od igrača i… »
Ne smemo da se žalimo na sudije, to je Prva stvar koju sam rekao: Mijatović iskren o uslovima deljenja pravde!
Hot sport pre 30 dana
Bez izgovora?! Partizan gostuje ekipi Vojvodine, a utakmica je zakazana za subotu 8. februar sa početkom u 18:30, a pre meča pojavila se izjava Peđe Mijatovića koji je govorio o suđenju i reakciji kluba na isto. “Prva stvar koju sam rekao treneru i… »
Mijatović kontrira Realu: I sudije ljudska bića!
Sportski žurnal pre 30 dana
„Pravo imaju na greške, bez obzira na modernu tehnologiju”. Predrag Mijatović, kao i mnogi relevantni faktori u španskom fudbalu, stao je u odbranu sudijskog establišmenta nakon nedavnih kritika Real Madrida zbog arbitraže Munjiza Ruiza u meču s… »
Mijatović o Partizanu: "Prvo sam im rekao da se ne žale na suđenje"
B92 pre 30 dana
Prvi čovek Partizana Predrag Mijatović govorio je za španske medije. Prvi čovek Partizana govorio je za radio Kadena Ser povodom žalbe Real Madrida na suđenje u španskom fudbalu. Mijatović je bio fudbaler i funkcioner Reala, pa je dao svoje… »
Vesti dana »

Javni servis izvestio o blokadi svoje centrale u centru Beograda:Studenti opkolili zgradu RTS
Beta pre 48 minutajoš 33 povezane

Vučić: Policajac napadnut od strane „boljševičkih plenumaša ispred RTS“
Nova pre 30 minutajoš 9 povezanih

MUP: Policija neće intervenisati ispred RTS, osim ako ne bude napadnuta i u slučaju nasilnog upada
Beta pre 36 minutajoš 14 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS-a: Došlo je određenog guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Danas pre 42 minutajoš 2 povezane

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana