Повезане вести

Мијат забранио играчима Партизана да се жале на суђење!

Мијат забранио играчима Партизана да се жале на суђење!

Спортске.нет 08.02.2025
Партизан вечерас у Новом Саду води борбу са Војводином у дербију 22. кола Суперлиге Србије, а уоћи овог меча је члан руководеће Радне групе клуба из Хумске Предраг Мијатовић открио занимљив детаљ током разговора за шпански… »
Предраг Мијатовић за шпанске медије о Партизану: Прво сам им рекао да се не жале на судијске одлуке

Предраг Мијатовић за шпанске медије о Партизану: Прво сам им рекао да се не жале на судијске одлуке

Данас 08.02.2025
Предраг Мијатовић, члан радне групе ФК Партизан открио је у разговору за шпанске медије да је људима у Хумској по доласку у клуб прво рекао да се не жале на суђење. – Прва ствар коју сам рекао тренеру и играчима Партизана, мом… »
Мијатовић о саопштењу реал Мадрида: "Рекао сам људима у Партизану да се не жале на суђење"

Мијатовић о саопштењу реал Мадрида: "Рекао сам људима у Партизану да се не жале на суђење"

Вечерње новости 08.02.2025
Реал Мадрид је недавно издао саопштење у којем је критикован судијски критеријум у Шпанији за који људи у клубу верују да је против Мадриђана. ФОТО ТАЊУГ/ ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ - Прва ствар коју сам рекао тренеру и играчима… »
Предраг Мијатовић открио Шпанцима шта је забранио у Хумској: "Прво сам им то рекао"

Предраг Мијатовић открио Шпанцима шта је забранио у Хумској: "Прво сам им то рекао"

Мондо 08.02.2025
Предраг Миајтовић објаснио шта играчи и тренери Партизана не треба да раде на утакмицама. Члан Радне групе која тренутно води фудбалски клуб Партизан Предраг Мијатовић објаснио је у разговору за шпанске медије шта је прво… »
Мијатовић о саопштењу Реала: "Рекао сам људима у Партизану да се не жале на суђење!"

Мијатовић о саопштењу Реала: "Рекао сам људима у Партизану да се не жале на суђење!"

Спортске.нет 08.02.2025
Многи навијачи противничких клубова су саопштење испратили са ироничним подсмехом, а како је исто привукло велику пажњу јавности на Пиринејима, Радио Кадена Сер упитао је за мишљење и бившег фудбалера и функционера Реала Пеђу… »
Не смемо да се жалимо на судије, то је Прва ствар коју сам рекао: Мијатовић искрен о условима дељења правде!

Не смемо да се жалимо на судије, то је Прва ствар коју сам рекао: Мијатовић искрен о условима дељења правде!

Хот спорт 08.02.2025
Без изговора?! Партизан гостује екипи Војводине, а утакмица је заказана за суботу 8. фебруар са почетком у 18:30, а пре меча појавила се изјава Пеђе Мијатовића који је говорио о суђењу и реакцији клуба на исто. “Прва ствар коју… »
Мијатовић контрира Реалу: И судије људска бића!

Мијатовић контрира Реалу: И судије људска бића!

Спортски журнал 08.02.2025
„Право имају на грешке, без обзира на модерну технологију”. Предраг Мијатовић, као и многи релевантни фактори у шпанском фудбалу, стао је у одбрану судијског естаблишмента након недавних критика Реал Мадрида због арбитраже… »
Мијатовић о Партизану: "Прво сам им рекао да се не жале на суђење"

Мијатовић о Партизану: "Прво сам им рекао да се не жале на суђење"

Б92 08.02.2025
Први човек Партизана Предраг Мијатовић говорио је за шпанске медије. Први човек Партизана говорио је за радио Кадена Сер поводом жалбе Реал Мадрида на суђење у шпанском фудбалу. Мијатовић је био фудбалер и функционер Реала, па… »

Вести дана »