Povezane vesti

Mijatović o saopštenju real Madrida: "Rekao sam ljudima u Partizanu da se ne žale na suđenje"

Mijatović o saopštenju real Madrida: "Rekao sam ljudima u Partizanu da se ne žale na suđenje"

Večernje novosti 08.02.2025
Real Madrid je nedavno izdao saopštenje u kojem je kritikovan sudijski kriterijum u Španiji za koji ljudi u klubu veruju da je protiv Madriđana. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ - Prva stvar koju sam rekao treneru i igračima Partizana, mom klubu, je da se… »
Predrag Mijatović otkrio Špancima šta je zabranio u Humskoj: "Prvo sam im to rekao"

Predrag Mijatović otkrio Špancima šta je zabranio u Humskoj: "Prvo sam im to rekao"

Mondo 08.02.2025
Predrag Miajtović objasnio šta igrači i treneri Partizana ne treba da rade na utakmicama. Član Radne grupe koja trenutno vodi fudbalski klub Partizan Predrag Mijatović objasnio je u razgovoru za španske medije šta je prvo zatražio od igrača i trenera… »
Mijatović o saopštenju Reala: "Rekao sam ljudima u Partizanu da se ne žale na suđenje!"

Mijatović o saopštenju Reala: "Rekao sam ljudima u Partizanu da se ne žale na suđenje!"

Sportske.net 08.02.2025
Mnogi navijači protivničkih klubova su saopštenje ispratili sa ironičnim podsmehom, a kako je isto privuklo veliku pažnju javnosti na Pirinejima, Radio Kadena Ser upitao je za mišljenje i bivšeg fudbalera i funkcionera Reala Peđu Mijatovića… »
Ne smemo da se žalimo na sudije, to je Prva stvar koju sam rekao: Mijatović iskren o uslovima deljenja pravde!

Ne smemo da se žalimo na sudije, to je Prva stvar koju sam rekao: Mijatović iskren o uslovima deljenja pravde!

Hot sport 08.02.2025
Bez izgovora?! Partizan gostuje ekipi Vojvodine, a utakmica je zakazana za subotu 8. februar sa početkom u 18:30, a pre meča pojavila se izjava Peđe Mijatovića koji je govorio o suđenju i reakciji kluba na isto. “Prva stvar koju sam rekao treneru i… »
Mijatović kontrira Realu: I sudije ljudska bića!

Mijatović kontrira Realu: I sudije ljudska bića!

Sportski žurnal 08.02.2025
„Pravo imaju na greške, bez obzira na modernu tehnologiju”. Predrag Mijatović, kao i mnogi relevantni faktori u španskom fudbalu, stao je u odbranu sudijskog establišmenta nakon nedavnih kritika Real Madrida zbog arbitraže Munjiza Ruiza u meču s… »

Vesti dana »