Povezane vesti

Vučić razgovarao sa Makronom: Dijalog jedini način za izlazak iz političke krize

Vučić razgovarao sa Makronom: Dijalog jedini način za izlazak iz političke krize

RTV 08.02.2025
KIKINDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i naveo da su se saglasili da je potrebna snažnija saradnja u oblasti energetike, infrastrukture i novih tehnologija, kao i da je… »

Euronews 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i naveo da su se saglasili da je potrebna snažnija saradnja u oblasti energetike, infrastrukture i novih tehnologija, kao i da je Makrona… »
Vučić: Razgovarao sam sa Makronom o geopolitičkim pitanjima i dešavanjima u Srbiji

Vučić: Razgovarao sam sa Makronom o geopolitičkim pitanjima i dešavanjima u Srbiji

Vesti online 08.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas u Kikindi da je pred početak skupa u tom gradu razgovarao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o svemu što se dešava u Srbiji, bilateralnim odnosima, kao i o geopolitičkim pitanjima i Ukrajini. –… »

Telegraf 08.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas u Kikindi da je pred početak skupa u tom gradu razgovarao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o svemu što se dešava u Srbiji, bilateralnim odnosima, kao i o geopolitičkim pitanjima… »

Vesti dana »