Povezane vesti
Ahmet (78) ima petoro dece i spava na groblju, sada je objasnio zbog čega to radi: "Ovo je moje mesto"
Blic 08.02.2025
U selu Salucu, u okrugu Suluova, 78-godišnji Ahmet Karabela je sam iskopao svoj grob kako bi porodicu i zajednicu poštedeo dodatnih obaveza nakon svoje smrti. Ovaj farmer i otac petoro dece redovno posećuje svoj grob noću, ležeći u njemu i moleći se… »
Sam sebi iskopao grob, pa svaku noć spava u njemu FOTO
B92 08.02.2025
Poljoprivrednik Ahmet Karabela (78) iz okruga Suluova u Amasiji, u Turskoj, iskopao je sam sebi grobno mesto za života kako nikoga ne bi opterećivao kada bude umro, a noću u njemu spava. Vest je preneo danas turski portal Heberler. Karabela, koji živi sa… »
Turčin sam sebi iskopao grobno mesto pre smrti: Prekrio ga najlonom, a ovako noću u njemu spava
Telegraf 08.02.2025
Preporučujemo. Poljoprivrednik Ahmet Karabela (78) iz okruga Suluova u Amasiji, u Turskoj, iskopao je sam sebi grobno mesto za života kako nikoga ne bi opterećivao kada bude umro, a noću u njemu spava, preneo je danas turski portal Heberler. Karabela… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 37 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 33 povezane

Demokratska stranka: SNS aktivisti koji su crtali trobojke na Limanu teško povredili našeg člana
Radio 021 pre 9 minutajoš 22 povezane

"Granice se ne menjaju silom": Evropski lideri stali uz Ukrajinu pred sastanak koji će odrediti budućnost Kijeva
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 13 povezanih