Povezane vesti

Ahmet (78) ima petoro dece i spava na groblju, sada je objasnio zbog čega to radi: "Ovo je moje mesto"

Ahmet (78) ima petoro dece i spava na groblju, sada je objasnio zbog čega to radi: "Ovo je moje mesto"

Blic pre 4 dana
U selu Salucu, u okrugu Suluova, 78-godišnji Ahmet Karabela je sam iskopao svoj grob kako bi porodicu i zajednicu poštedeo dodatnih obaveza nakon svoje smrti. Ovaj farmer i otac petoro dece redovno posećuje svoj grob noću, ležeći u njemu i moleći… »
Sam sebi iskopao grob, pa svaku noć spava u njemu FOTO

Sam sebi iskopao grob, pa svaku noć spava u njemu FOTO

B92 pre 4 dana
Poljoprivrednik Ahmet Karabela (78) iz okruga Suluova u Amasiji, u Turskoj, iskopao je sam sebi grobno mesto za života kako nikoga ne bi opterećivao kada bude umro, a noću u njemu spava. Vest je preneo danas turski portal Heberler. Karabela, koji živi… »
Turčin sam sebi iskopao grobno mesto pre smrti: Prekrio ga najlonom, a ovako noću u njemu spava

Turčin sam sebi iskopao grobno mesto pre smrti: Prekrio ga najlonom, a ovako noću u njemu spava

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Poljoprivrednik Ahmet Karabela (78) iz okruga Suluova u Amasiji, u Turskoj, iskopao je sam sebi grobno mesto za života kako nikoga ne bi opterećivao kada bude umro, a noću u njemu spava, preneo je danas turski portal Heberler. Karabela… »

Vesti dana »