Povezane vesti
Vučević: Za nijansu sam bliži opciji da se ide na izbor nove Vlade, neću povlačiti ostavku
Niške vesti 08.02.2025
„Da pokušamo da izaberemo novu Vladu, da ne idemo na izbore. Izbori su uvek mogući, njih ne možete da isključite, u politici nikada, ali mislim da bi za Srbiju zbog svih zadataka koje imamo bilo bolje da u narednih mesec, mesec i po izaberemo novu… »
Miloš Vučević: „Zadaci pred Srbijom zahtevaju novu vladu, a ne izbore“
In medija 08.02.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da neće povlačiti ostavku na mesto premijera, kao i da je „za nijansu bliži“ opciji da se ide na izbor nove vlade, a ne na nove izbore. –Da pokušamo da izaberemo novu vladu, da… »
Vučević: Za nijansu sam bliži opciji da se ide na izbor nove vlade, neću povlačiti ostavku
Nedeljnik 08.02.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da neće povlačiti ostavku na mesto premijera, kao i da je „za nijansu bliži“ opciji da se ide na izbor nove vlade, a ne na nove izbore. „Da pokušamo da izaberemo novu vladu, da… »
Vučević: Za nijansu sam bliži opciji da se ide na izbor nove Vlade
Radio sto plus 08.02.2025
“Da pokušamo da izaberemo novu Vladu, da ne idemo na izbore. Izbori su uvek mogući, njih ne možete da isključite, u politici nikada, ali mislim da bi za Srbiju zbog svih zadataka koje imamo bilo bolje da u narednih mesec, mesec i po izaberemo novu… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 7 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima (video)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 10 satijoš 31 povezana