Повезане вести

"Не трчимо у кревет" Лепа Лукић о партнеру- Волели се у младости, па се након пола века поново срели: Била је то љубав, рекао…

"Не трчимо у кревет" Лепа Лукић о партнеру- Волели се у младости, па се након пола века поново срели: Била је то љубав, рекао…

Курир 08.02.2025
Певачица Лепа Лукић је у једној емисији рекла да ју је обновила везу са бившим дечком 50 година након раскида, као и да се виђају већ годину дана, али њихов однос није баш такав какви су га представили медији. Наиме, Лепа је… »
Лепа Лукић нашла партнера! Били заједно у младости, а после 50 година поново кренуле емоције: Нема бора, сличан је мени…

Лепа Лукић нашла партнера! Били заједно у младости, а после 50 година поново кренуле емоције: Нема бора, сличан је мени…

Курир 08.02.2025
Певачица народне музике, Лепа Лукић, гостовала је у емисији " Магазин Ин" код водитељке Сање Маринковић. - Ако сам заљубљена била или имала неку емоцију према тој особи, за то кратко време може да се врати, јер ја можда… »
Лепа Лукић открива емотивне тајне: Срећа се понекад враћа изненада!

Лепа Лукић открива емотивне тајне: Срећа се понекад враћа изненада!

Свет плус 08.02.2025
Певачица народне музике отворила душу у емисији код Сање Маринковић и проговорила о новој љубави. "Срећа се понекад враћа изненада" - каже Лепа Лукић. Легендарна певачица народне музике Лепа Лукић гостовала је у емисији… »
Лепа Лукић има дечка: Волели се у младости, па се након 50 година вратиле емоције: "Ја сам се поново заљубио у тебе, ти си…

Лепа Лукић има дечка: Волели се у младости, па се након 50 година вратиле емоције: "Ја сам се поново заљубио у тебе, ти си…

Блиц 08.02.2025
Певачица Лепа Лукић је говорила о свом љубавном животу и том приликом открила да је вези. Како је Лепа испричала, у питању је мушкарац са којим је била када је имала 26 година. Њих двоје су тада раскинули, он се недуго након… »
Лепа Лукић има дечка: „Обновили смо љубав, траје већ годину дана“

Лепа Лукић има дечка: „Обновили смо љубав, траје већ годину дана“

Нова 08.02.2025
Краљица народне музике открила је да је већ годину дана срећна у љубави, након што је после 50 година обновила контакт са једним бившим партнером. Лепа Лукић изненадила је све присутне када је признала да има партнера у 85… »
Лепа Лукић у 85. нашла дечка: Открила о коме је реч, вратиле им се емоције и спојили се након 50 година

Лепа Лукић у 85. нашла дечка: Открила о коме је реч, вратиле им се емоције и спојили се након 50 година

Мондо 08.02.2025
Певачица је доказала да љубав не зна за године, као и да никад није касно пронаћи "оног правог". Чувена певачица народне музике, Лепа Лукић, била је гошћа у емисији "Магазин Ин" код водитељке Сање Маринковић, а том приликом… »
Лепа Лукић (85) признала да има дечка, ево ко је он: "Спојили смо се после 50 година, вратиле су се емоције"

Лепа Лукић (85) признала да има дечка, ево ко је он: "Спојили смо се после 50 година, вратиле су се емоције"

Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Певачица народне музике, Лепа Лукић, гостовала је у емисији "Магазин Ин" код водитељке Сање Маринковић. Једна од тема емисије била је: "Да ли мушкарцу треба дати другу шансу". Лепа је тада открила да има… »

Вести дана »