Povezane vesti

Lepa Lukić našla partnera! Bili zajedno u mladosti, a posle 50 godina ponovo krenule emocije: Nema bora, sličan je meni…

Lepa Lukić našla partnera! Bili zajedno u mladosti, a posle 50 godina ponovo krenule emocije: Nema bora, sličan je meni…

Kurir 08.02.2025
Pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, gostovala je u emisiji " Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković. - Ako sam zaljubljena bila ili imala neku emociju prema toj osobi, za to kratko vreme može da se vrati, jer ja možda tugujem što nismo… »
"Ne trčimo u krevet" Lepa Lukić o partneru- Voleli se u mladosti, pa se nakon pola veka ponovo sreli: Bila je to ljubav…

"Ne trčimo u krevet" Lepa Lukić o partneru- Voleli se u mladosti, pa se nakon pola veka ponovo sreli: Bila je to ljubav…

Kurir 08.02.2025
Pevačica Lepa Lukić je u jednoj emisiji rekla da ju je obnovila vezu sa bivšim dečkom 50 godina nakon raskida, kao i da se viđaju već godinu dana, ali njihov odnos nije baš takav kakvi su ga predstavili mediji. Naime, Lepa je otkrila da je sa… »
Lepa Lukić ima dečka: Voleli se u mladosti, pa se nakon 50 godina vratile emocije: "Ja sam se ponovo zaljubio u tebe, ti si…

Lepa Lukić ima dečka: Voleli se u mladosti, pa se nakon 50 godina vratile emocije: "Ja sam se ponovo zaljubio u tebe, ti si…

Blic 08.02.2025
Pevačica Lepa Lukić je govorila o svom ljubavnom životu i tom prilikom otkrila da je vezi. Kako je Lepa ispričala, u pitanju je muškarac sa kojim je bila kada je imala 26 godina. Njih dvoje su tada raskinuli, on se nedugo nakon toga oženio, a putevi… »
Lepa Lukić otkriva emotivne tajne: Sreća se ponekad vraća iznenada!

Lepa Lukić otkriva emotivne tajne: Sreća se ponekad vraća iznenada!

Svet plus 08.02.2025
Pevačica narodne muzike otvorila dušu u emisiji kod Sanje Marinković i progovorila o novoj ljubavi. "Sreća se ponekad vraća iznenada" - kaže Lepa Lukić. Legendarna pevačica narodne muzike Lepa Lukić gostovala je u emisiji "Magazin In", gde je sa… »
Lepa Lukić ima dečka: „Obnovili smo ljubav, traje već godinu dana“

Lepa Lukić ima dečka: „Obnovili smo ljubav, traje već godinu dana“

Nova 08.02.2025
Kraljica narodne muzike otkrila je da je već godinu dana srećna u ljubavi, nakon što je posle 50 godina obnovila kontakt sa jednim bivšim partnerom. Lepa Lukić iznenadila je sve prisutne kada je priznala da ima partnera u 85. godini. Naime, ona je… »
Lepa Lukić u 85. našla dečka: Otkrila o kome je reč, vratile im se emocije i spojili se nakon 50 godina

Lepa Lukić u 85. našla dečka: Otkrila o kome je reč, vratile im se emocije i spojili se nakon 50 godina

Mondo 08.02.2025
Pevačica je dokazala da ljubav ne zna za godine, kao i da nikad nije kasno pronaći "onog pravog". Čuvena pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, bila je gošća u emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković, a tom prilikom otkrila je… »
Lepa Lukić (85) priznala da ima dečka, evo ko je on: "Spojili smo se posle 50 godina, vratile su se emocije"

Lepa Lukić (85) priznala da ima dečka, evo ko je on: "Spojili smo se posle 50 godina, vratile su se emocije"

Telegraf 08.02.2025
Preporučujemo. Pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, gostovala je u emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković. Jedna od tema emisije bila je: "Da li muškarcu treba dati drugu šansu". Lepa je tada otkrila da ima emotivnog partnera i da to… »

Vesti dana »