Повезане вести
Какво лудило! Георгиев на бину извео певача са којим има чувени дует, одмах дигли на ноге скоро 5.000 људи
Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Музичар Владо Георгиев вечерас, 8. фебруара, одржава пети концерт пред београдском публиком у "Сава Центру". Плава дворана је пуна до последњег места, а карте за овај спектакл су одавно распродате. Георгиев је… »
Господски! Георгиев у црном оделу, са посебном емоцијом отворио 5. концерт у Београду: Сава Центар препун
Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Непуна два месеца након што је одржао чак четири концерта у "Сава Центра", Владо Георгиев решио је да обрадује београдску публику и приреди им још неколико спектакуларних ноћи. Вечерас, 8. фебруара, започео је нови… »
Георгиев пред свима грлио супругу и скривао сузе док је одјекивало: "Ја сам мислио да си девојка за два минута"
Мондо 08.02.2025
Емотиван тренутак певача са супругом мало кога је оставио равнодушним. Вечерашњи концерт Влада Георгиева у "Сава Центру" дефинитивно је један од најемотивнијих до сада. Наступ је почео загрливши ћеркицу која је седела у првом… »
Георгиев на ивици суза, посветио песму мајци коју је недавно изгубио: "Опет сам је сањао, рекла ми је..."
Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Поп певач, Владо Георгиев, вечерас, 8. фебруара, одржава пети концерт у Плавој дворани "Сава Центра". На сцени се појавио око 20 часова, у свечаном, црном оделу, а одушевљена публика га је дочекала громогласним… »
Георгиеву се покојна мајка јавила у сну и рекла да мора да сними ову песму: Стихови због којих сви грцају у сузама
Мондо 08.02.2025
Певач планира да песму сними у скоријем року. Владо Георгиев поново је стао пред публику у Плавој дворани "Сава Центра", а први од три концерта отпочео је емотивније него икада. Певач се, као и до сада, на пређашњим концертима… »
Вести дана »

Облачно, хладно, ветровито, а онда шок! Метеоролози најављују изненађење
Ало пре 16 минутајош 8 повезаних

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Колики је курс евра данас у Србији? Ово су вредности по којим мењачнице продају валуте
Мондо пре 11 минутајош 2 повезане

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна,очекујем велике резултате
РТВ пре 7 минутајош 1 повезана