Povezane vesti

Kakvo ludilo! Georgiev na binu izveo pevača sa kojim ima čuveni duet, odmah digli na noge skoro 5.000 ljudi

Kakvo ludilo! Georgiev na binu izveo pevača sa kojim ima čuveni duet, odmah digli na noge skoro 5.000 ljudi

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Muzičar Vlado Georgiev večeras, 8. februara, održava peti koncert pred beogradskom publikom u "Sava Centru". Plava dvorana je puna do poslednjeg mesta, a karte za ovaj spektakl su odavno rasprodate. Georgiev je publici spremio brojna… »
Gospodski! Georgiev u crnom odelu, sa posebnom emocijom otvorio 5. koncert u Beogradu: Sava Centar prepun

Gospodski! Georgiev u crnom odelu, sa posebnom emocijom otvorio 5. koncert u Beogradu: Sava Centar prepun

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Nepuna dva meseca nakon što je održao čak četiri koncerta u "Sava Centra", Vlado Georgiev rešio je da obraduje beogradsku publiku i priredi im još nekoliko spektakularnih noći. Večeras, 8. februara, započeo je novi niz i održao… »
Georgiev pred svima grlio suprugu i skrivao suze dok je odjekivalo: "Ja sam mislio da si devojka za dva minuta"

Georgiev pred svima grlio suprugu i skrivao suze dok je odjekivalo: "Ja sam mislio da si devojka za dva minuta"

Mondo pre 4 dana
Emotivan trenutak pevača sa suprugom malo koga je ostavio ravnodušnim. Večerašnji koncert Vlada Georgieva u "Sava Centru" definitivno je jedan od najemotivnijih do sada. Nastup je počeo zagrlivši ćerkicu koja je sedela u prvom redu, što je… »
Georgiev na ivici suza, posvetio pesmu majci koju je nedavno izgubio: "Opet sam je sanjao, rekla mi je..."

Georgiev na ivici suza, posvetio pesmu majci koju je nedavno izgubio: "Opet sam je sanjao, rekla mi je..."

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Pop pevač, Vlado Georgiev, večeras, 8. februara, održava peti koncert u Plavoj dvorani "Sava Centra". Na sceni se pojavio oko 20 časova, u svečanom, crnom odelu, a oduševljena publika ga je dočekala gromoglasnim aplauzom i… »
Georgievu se pokojna majka javila u snu i rekla da mora da snimi ovu pesmu: Stihovi zbog kojih svi grcaju u suzama

Georgievu se pokojna majka javila u snu i rekla da mora da snimi ovu pesmu: Stihovi zbog kojih svi grcaju u suzama

Mondo pre 4 dana
Pevač planira da pesmu snimi u skorijem roku. Vlado Georgiev ponovo je stao pred publiku u Plavoj dvorani "Sava Centra", a prvi od tri koncerta otpočeo je emotivnije nego ikada. Pevač se, kao i do sada, na pređašnjim koncertima, najpre spustio do… »

Vesti dana »