Povezane vesti
Rod Blagojević: Nemam ambicije da budem ambasador u Srbiji i to odlično znaju oni koji me poznaju
Nova 09.02.2025
"Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. A ova priča je došla iz izvora koji mi verovatno ne žele dobro, a sve je krenulo od teksta u Politiku, koji nije baš naklonjen ni predsedniku Trampu ni meni. Ako me predsednik i… »
Rod Blagojević demantuje da će biti ambasador SAD u Srbiji: Nemam te ambicije
Radio 021 09.02.2025
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je navode da će biti novi ambasador SAD u Srbiji. "Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. Ova priča je došla iz izvora koji mi verovatno ne žele dobro, a sve je krenulo od… »
"Nemam takve ambicije": Rod Blagojević demantovao da će biti ambasador u Srbiji: "Ako me Tramp bude imenovao, to svakako neće…
Blic 08.02.2025
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je medijske spekulacije da će možda biti novi ambasador SAD u Srbiji, preneo je Serbijan tajms (Serbian times). - Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. Ova priča je došla… »
Vesti dana »

Poljaci "digli ruke" - Navijač Leha su već među elitom, fudbaleri će teško do nje!
Sportske.net pre 1 satjoš 54 povezane

Oglasio se Tramp: Od danas, sve što ide iz Srbije u SAD biće oporezovano sa 35 odsto! Carine stupaju na snagu
Blic pre 12 minutajoš 58 povezanih

Oglasio se Putin! Sledi istorijski sastanak sa Trampom: Otkrio je gde će se najverovatnije održati i da li će se sastati sa Zelenskim!
Kurir pre 47 minutajoš 48 povezanih