Povezane vesti

Rod Blagojević: Nemam ambicije da budem ambasador u Srbiji i to odlično znaju oni koji me poznaju

Rod Blagojević: Nemam ambicije da budem ambasador u Srbiji i to odlično znaju oni koji me poznaju

Nova pre 1 dan
"Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. A ova priča je došla iz izvora koji mi verovatno ne žele dobro, a sve je krenulo od teksta u Politiku, koji nije baš naklonjen ni predsedniku Trampu ni meni. Ako me predsednik… »
Rod Blagojević demantuje da će biti ambasador SAD u Srbiji: Nemam te ambicije

Rod Blagojević demantuje da će biti ambasador SAD u Srbiji: Nemam te ambicije

Radio 021 pre 1 dan
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je navode da će biti novi ambasador SAD u Srbiji. "Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. Ova priča je došla iz izvora koji mi verovatno ne žele dobro, a sve je… »
"Nemam takve ambicije": Rod Blagojević demantovao da će biti ambasador u Srbiji: "Ako me Tramp bude imenovao, to svakako…

"Nemam takve ambicije": Rod Blagojević demantovao da će biti ambasador u Srbiji: "Ako me Tramp bude imenovao, to svakako…

Blic pre 1 dan
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je medijske spekulacije da će možda biti novi ambasador SAD u Srbiji, preneo je Serbijan tajms (Serbian times). - Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. Ova priča je… »

Vesti dana »