Povezane vesti
Rod Blagojević: Nemam ambicije da budem ambasador u Srbiji i to odlično znaju oni koji me poznaju
Nova 09.02.2025
"Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. A ova priča je došla iz izvora koji mi verovatno ne žele dobro, a sve je krenulo od teksta u Politiku, koji nije baš naklonjen ni predsedniku Trampu ni meni. Ako me predsednik i… »
Rod Blagojević demantuje da će biti ambasador SAD u Srbiji: Nemam te ambicije
Radio 021 09.02.2025
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je navode da će biti novi ambasador SAD u Srbiji. "Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. Ova priča je došla iz izvora koji mi verovatno ne žele dobro, a sve je krenulo od… »
"Nemam takve ambicije": Rod Blagojević demantovao da će biti ambasador u Srbiji: "Ako me Tramp bude imenovao, to svakako neće…
Blic 08.02.2025
Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević odbacio je medijske spekulacije da će možda biti novi ambasador SAD u Srbiji, preneo je Serbijan tajms (Serbian times). - Nemam ambicije da budem ambasador i to odlično znaju oni koji me poznaju. Ova priča je došla… »
Vesti dana »
Haos na granici: Oko 500 ljudi pokušalo da uđe u špansku Melilju iz Maroka
B92 pre 10 minutajoš 129 povezanih
Poljska uručila protestnu notu Rusiji zbog rakete koja je pala na njenu teritoriju
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 30 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 10 povezanih
Premijer Sančez: Preko Italije ušlo pola miliona migranata, preko Španije upola manje
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih