Povezane vesti
Diskreditovao pravosudni sistem: I Mađarska preispituje učešće u Međunarodnom krivičnom sudu
Kurir 09.02.2025
I Mađarska preispituje svoje buduće učešce u Međunarodnom krivičnom sudu (IČ), izjavio je danas ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto posle telefonskog razgovora sa izraelskim kolegom Gideonom Sarom. - Moj izraelski kolega Gideon Sar i ja smo… »
Sijarto: "i Mađarska preispituje svoje buduće učešće u Međunarodnom krivičnom sudu"
Blic 09.02.2025
I Mađarska preispituje svoje buduće učešce u Međunarodnom krivičnom sudu (IČ), izjavio je danas ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto posle telefonskog razgovora sa izraelskim kolegom Gideonom Sarom. - Moj izraelski kolega Gideon Sar i ja smo… »
Vesti dana »

Putin posetio vojne vežbe "Zapad 2025": "Cilj je uvežbavanje zaštite Rusije i Belorusije od svake agresije" (foto)
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana

Tramp stigao u London: Slede susreti sa kraljem i premijerom Velike Britanije
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Premijer Macut sastao se sa delegacijom Kine: Najavio jačanje ekonomske i političke saradnje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana