Povezane vesti
Ovo je jedina slika sa venčanja zorice Marković: Riđa kosa i ukras na glavi, a evo kako je izgledao njen prvi muž
Blic 09.02.2025
Pevačica Zorica Marković je prošle godine ostala bez prvog supruga Brace Zatezala. Iako su se razveli pre mnogo godina, nakon njegove smrti je priznala medijima da je on njena najveća ljubav. Zorica je Bracinu smrt teško podnela, a kada je umro priznala… »
Isplivala slika s venčanja zorice Marković: Venčanica joj je bila do grla i nije skidala osmeh sa lica! Kad je Braca umro sve…
Kurir 09.02.2025
Pevačica Zorica Marković je prošle godine ostala bez prvog supruga Brace Zatezala. Iako su se razveli pre mnogo godina, nakon njegove smrti je priznala medijima da je on njena najveća ljubav. "Umrla je moja najveća ljubav. Mnogo mi je ovo teško, mi smo… »
Isplivala slika s venčanja Zorice Marković: Razvela se od Brace, a kad je preminuo rekla da je on njena najveća ljubav
Mondo 09.02.2025
Zorica Marković je u braku sa Bracom dobila sina. Pevačica Zorica Marković je prošle godine ostala bez prvog supruga Brace Zatezala. Iako su se razveli pre mnogo godina, nakon njegove smrti je priznala medijima da je on njena najveća ljubav. "Umrla je… »
Vesti dana »

Kordon policije ispred SO Zaječar: Navijači Zvezde ušli u zgradu Gradske opštine
Danas pre 5 minutajoš 22 povezane

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 30 minutajoš 24 povezane