Povezane vesti
Ovo je jedina slika sa venčanja zorice Marković: Riđa kosa i ukras na glavi, a evo kako je izgledao njen prvi muž
Blic 09.02.2025
Pevačica Zorica Marković je prošle godine ostala bez prvog supruga Brace Zatezala. Iako su se razveli pre mnogo godina, nakon njegove smrti je priznala medijima da je on njena najveća ljubav. Zorica je Bracinu smrt teško podnela, a kada je umro… »
Isplivala slika s venčanja zorice Marković: Venčanica joj je bila do grla i nije skidala osmeh sa lica! Kad je Braca umro…
Kurir 09.02.2025
Pevačica Zorica Marković je prošle godine ostala bez prvog supruga Brace Zatezala. Iako su se razveli pre mnogo godina, nakon njegove smrti je priznala medijima da je on njena najveća ljubav. "Umrla je moja najveća ljubav. Mnogo mi je ovo teško, mi… »
Isplivala slika s venčanja Zorice Marković: Razvela se od Brace, a kad je preminuo rekla da je on njena najveća ljubav
Mondo 09.02.2025
Zorica Marković je u braku sa Bracom dobila sina. Pevačica Zorica Marković je prošle godine ostala bez prvog supruga Brace Zatezala. Iako su se razveli pre mnogo godina, nakon njegove smrti je priznala medijima da je on njena najveća ljubav. "Umrla… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Zastrašujući ruski napad na grad od 200.000 ljudi! Gorele zgrade: "Najveći udar u nekoliko godina!"
Telegraf pre 21 minutajoš 6 povezanih

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 21 minutajoš 5 povezanih