Povezane vesti
(Foto) žene su ludele za njim: Pevač u jeku popularnosti nestao iz javnosti: Njegove hitove i danas svi pevaju, a danas ga…
Blic 09.02.2025
Pevač Igor Vukojević bio je veoma poznat, a iako su mu predviđali blistavu karijeru, on se iznenada povukao i nestao sa malih ekrana. Igor Vukojević je važio za velikog zavodnika, a sve je iznenadilo kada se na vrhuncu karijere povukao sa estrade. Nakon… »
Nekada je harao muzičkom scenom, važio za velikog zavodnika, a nestao u jeku popularnosti: Ovako danas izgleda naš pevač čije…
Kurir 09.02.2025
Pevač Igor Vukojević bio je jedno od najzapaženijih imena na domaćoj muzičkoj sceni početkom 2000-ih godina. Njegove pesme, poput "Haljina bijela“, "Južnije od duše“, "Vječna robija“ i "1100 stepeni“, bile su nezaobilazne na veseljima i u kafićima, a… »
Povukao se nakon velikog skandala na Beoviziji: Njegove hitove smo obožavali, a pevač je danas neprepoznatljiv
Mondo 09.02.2025
Iako nije na javnoj sceni,Igor je osnovao svoju školu pevanja. Pevač Igor Vukojević bio je jedno od najzapaženijih imena na domaćoj muzičkoj sceni početkom 2000-ih godina. Njegove pesme, poput "Haljina bijela“, "Južnije od duše“, "Vječna robija“ i "1100… »
Vesti dana »

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 14 povezanih

Iranski projektili izbjegli Željeznu kupolu i pogodili Tel Aviv i Haifu
Al Jazeera pre 1 satjoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 33 minutajoš 28 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 7 satijoš 12 povezanih