Povezane vesti

Kim Kardašijan zgrožena zbog Bjanke Ćensori: „Ne zna kako da objasni deci“

Kim Kardašijan zgrožena zbog Bjanke Ćensori: „Ne zna kako da objasni deci“

Nova pre 20 sati
Bjanka Censori šokirala je ceo svet kada se na dodeli Gremi nagrada skinula potpuno gola, a sada se svi pitaju kako na to reaguje Kanjeova bivša supruga. Bjanka i Kanje pojavili su se na crvenom tepihu, a dok je pozirala pred kamerama, Kanje joj je… »
Kanje reklamira majice sa svastikom: Kune se u Hitlera, a siromašne koji mu brane ženu smatra idiotima

Kanje reklamira majice sa svastikom: Kune se u Hitlera, a siromašne koji mu brane ženu smatra idiotima

Mondo pre 24 sata
Kanje je nedavno priznao da ima vlast nad sopstvenom suprugom, a sada je otišao korak dalje sa izjavama. Nakon skandala na dodeli Gremija, Kanje Vest kao da je dodatno izgubio kompas. Podsetimo, on je supruzi Bjanki Censori praktično naredio da se skine… »
Kanje Vest otkrio da ima svu moć nad svojom ženom: Ne može da obuče nešto bez mog dopuštenja!

Kanje Vest otkrio da ima svu moć nad svojom ženom: Ne može da obuče nešto bez mog dopuštenja!

Vesti online pre 1 dan
Kanje Vest se u novoj objavi na društvenoj mreži osvrnuo na kritike koje je dobio zbog Bjankinog izdanja na dodeli Gremija, a koje je samo bilo kulminacija jer – par, a posebno ona, šokira svojim odevnim kombinacijama gde god da dođu. Sada je… »
Kanye West prokomentarisao skandal sa Grammy-ja: Ona ne može nositi ništa bez mog dopuštenja!

Kanye West prokomentarisao skandal sa Grammy-ja: Ona ne može nositi ništa bez mog dopuštenja!

Svet plus pre 1 dan
Kanye West ponovo je u centru pažnje nakon skandala na dodeli Grammy nagrada 2025. godine. Njegova supruga Bianca pojavila se gola na crvenom tepihu, što je izazvalo negativne reakcije publike. Zbog neprimerenog ponašanja, bračni par je udaljen sa… »
„Imam vlast nad njom, ne može ništa da nosi bez mog odobrenja“: Kanje Vest nastavlja da šokira izjavama o partnerki

„Imam vlast nad njom, ne može ništa da nosi bez mog odobrenja“: Kanje Vest nastavlja da šokira izjavama o partnerki

Nova pre 1 dan
Kanje Vest nastavlja da iznenađuje sa svojim objavama na Iksu pa se u novoj objavi osvrnuo na kritike na račun izgleda njegove supruge Bjanke Sensori. Naime, Bjanka se na dodeli Gremi nagrada pojavila u providnoj haljini koja nije prikrivala intimne… »
Kanje Vest priznao: "Bjanka ne može da nosi nešto bez mog dopuštenja, imam autoritet"

Kanje Vest priznao: "Bjanka ne može da nosi nešto bez mog dopuštenja, imam autoritet"

B92 pre 1 dan
Reper Kanje Vest nastavlja da šokira javnost svojim objavama na društvenim mrežama. On je sada objavio da njegova supruga Bjanka Censori ne može ništa da obuče bez njegove dozvole, reagujući tako na kritike koje je dobio posle skandala na dodeli… »

Vesti dana »