Povezane vesti

Legendarnog trenera proglasili mrtvim: Ilija se snimio i poručio: Demantujem sve informacije o mojoj smrti! (video)

Legendarnog trenera proglasili mrtvim: Ilija se snimio i poručio: Demantujem sve informacije o mojoj smrti! (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Potpuno neverovatna stvar desila se u balkanskom sportu. FOTO: Giulio Fornasar / Panthermedia / Profimedia Evo kako je o tome javnost obavestio hrvatski portal "Indeks": "U makedonskim se medijima pojavila vest da je preminuo legendarni rukometni trener… »
Ovako nešto nije bilo ni u maratoncima: Trener proglašen mrtvim, pa se javio da je živ! (video)

Ovako nešto nije bilo ni u maratoncima: Trener proglašen mrtvim, pa se javio da je živ! (video)

Hot sport pre 1 dan
Ludilo! Makedonski trener, bivši selektor rukometne reprezentacije te zemlje, Ilija Temelkovski, proglašen je mrtav u tamošnjim medijima, ali je sve demantovao. Naime, on se oglasio putem jednog videa gde je kratko istakao da je živ i zdrav i da je… »
VIDEO Trenera proglasili mrtvim, on se javio i šokirao region

VIDEO Trenera proglasili mrtvim, on se javio i šokirao region

Nova pre 1 dan
Bizarna situacija se dogodila u komšiluku, tačnije u Severnoj Makedoniji. Tamo se pojavila vest da je rukometni trener Ilija Temelkovski preminuo, ali se ispostavilo da to nije bila istina. Videom se oglasio sam Temelkovski, koji je poručio da je živ… »
Trenera proglasili mrtvim, on se oglasio: Živ sam (VIDEO)

Trenera proglasili mrtvim, on se oglasio: Živ sam (VIDEO)

Sport klub pre 1 dan
U medijima u Makedoniji pojavila se vest da je preminuo rukometni trener Ilija Temelkovski. Na sreću uskoro se ispostavilo da to nije istina. Videom se oglasio sam Temelkovski, koji je poručio da je živ i zdrav. „Pozdrav, ja sam Ilija Temelkovski… »

Vesti dana »