Повезане вести

Легендарног тренера прогласили мртвим: Илија се снимио и поручио: Демантујем све информације о мојој смрти! (видео)

Легендарног тренера прогласили мртвим: Илија се снимио и поручио: Демантујем све информације о мојој смрти! (видео)

Вечерње новости 09.02.2025
Потпуно невероватна ствар десила се у балканском спорту. ФОТО: Гиулио Форнасар / Пантхермедиа / Профимедиа Ево како је о томе јавност обавестио хрватски портал "Индекс": "У македонским се медијима појавила вест да је преминуо… »
Овако нешто није било ни у маратонцима: Тренер проглашен мртвим, па се јавио да је жив! (видео)

Овако нешто није било ни у маратонцима: Тренер проглашен мртвим, па се јавио да је жив! (видео)

Хот спорт 09.02.2025
Лудило! Македонски тренер, бивши селектор рукометне репрезентације те земље, Илија Темелковски, проглашен је мртав у тамошњим медијима, али је све демантовао. Наиме, он се огласио путем једног видеа где је кратко истакао да је… »
ВИДЕО Тренера прогласили мртвим, он се јавио и шокирао регион

ВИДЕО Тренера прогласили мртвим, он се јавио и шокирао регион

Нова 09.02.2025
Бизарна ситуација се догодила у комшилуку, тачније у Северној Македонији. Тамо се појавила вест да је рукометни тренер Илија Темелковски преминуо, али се испоставило да то није била истина. Видеом се огласио сам Темелковски, који… »
Тренера прогласили мртвим, он се огласио: Жив сам (ВИДЕО)

Тренера прогласили мртвим, он се огласио: Жив сам (ВИДЕО)

Спорт клуб 09.02.2025
У медијима у Македонији појавила се вест да је преминуо рукометни тренер Илија Темелковски. На срећу ускоро се испоставило да то није истина. Видеом се огласио сам Темелковски, који је поручио да је жив и здрав. „Поздрав, ја сам… »

Вести дана »