Povezane vesti
Legendarnog trenera proglasili mrtvim: Ilija se snimio i poručio: Demantujem sve informacije o mojoj smrti! (video)
Večernje novosti 09.02.2025
Potpuno neverovatna stvar desila se u balkanskom sportu. FOTO: Giulio Fornasar / Panthermedia / Profimedia Evo kako je o tome javnost obavestio hrvatski portal "Indeks": "U makedonskim se medijima pojavila vest da je preminuo legendarni rukometni trener… »
Ovako nešto nije bilo ni u maratoncima: Trener proglašen mrtvim, pa se javio da je živ! (video)
Hot sport 09.02.2025
Ludilo! Makedonski trener, bivši selektor rukometne reprezentacije te zemlje, Ilija Temelkovski, proglašen je mrtav u tamošnjim medijima, ali je sve demantovao. Naime, on se oglasio putem jednog videa gde je kratko istakao da je živ i zdrav i da je… »
VIDEO Trenera proglasili mrtvim, on se javio i šokirao region
Nova 09.02.2025
Bizarna situacija se dogodila u komšiluku, tačnije u Severnoj Makedoniji. Tamo se pojavila vest da je rukometni trener Ilija Temelkovski preminuo, ali se ispostavilo da to nije bila istina. Videom se oglasio sam Temelkovski, koji je poručio da je živ i… »
Trenera proglasili mrtvim, on se oglasio: Živ sam (VIDEO)
Sport klub 09.02.2025
U medijima u Makedoniji pojavila se vest da je preminuo rukometni trener Ilija Temelkovski. Na sreću uskoro se ispostavilo da to nije istina. Videom se oglasio sam Temelkovski, koji je poručio da je živ i zdrav. „Pozdrav, ja sam Ilija Temelkovski… »
Vesti dana »

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 7 satijoš 1 povezana