Povezane vesti
“Ne trčimo mi u krevet!” Lepa Lukić (85) progovorila o novom dečku
Vesti online 09.02.2025
Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, iznenadila je svoje obožavatelje otkrićem da se ponovo viđa sa bivšim dečkom, 50 godina nakon što su raskinuli. Pevačica je otkrila da su obnovili kontakt i da su u vezi već godinu dana. – Ma samo sam srela čoveka… »
"On ima 88 godina, ja 85, ne trčimo odmah u krevet" Lepa Lukić progovorila o dečku, otkrila kakav je zaista njihov odnos
Blic 09.02.2025
Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, otkrila je da je kontaktirao bivši dečko, 50 godina nakon raskida i sada se viđaju. Naime, pevačica je izjavila da su ona i njen bivši dečko obnovili kontakt i da se viđaju već godinu dana. - Ma samo sam srela čoveka… »
Vesti dana »

Policija reagovala, učesnici potisnuti: Studenti i građani blokirali zgradu Skupštine grada u Novom Sadu
Blic pre 13 minutajoš 23 povezane

Vučić: Bez velikog skupa 28. juna, najavljuje borbu protiv “blokadera” i novi zakon o visokom obrazovanju
Serbian News Media pre 12 minutajoš 34 povezane

Bio je najbliži Hamneiju: Ko je Ali Šadmani, koji je ubijen samo pet dana od preuzimanja vojske Irana
Telegraf pre 7 minutajoš 25 povezanih

Novi talas iranskih raketnih napada; Izrael: Presretnute rakete iznad Tel Aviva i Haife
RTV pre 13 minutajoš 36 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTV pre 13 minutajoš 21 povezana