Povezane vesti
Nataša (38) se udala za albanca! Opasno je zažalila zbog odluke koju je donela, sada upozorava žene: "Moj muž me je očarao, a…
Kurir 09.02.2025
Razvedena majka četvoro dece tvrdi da ju je prevario "veoma šarmantni" Albanac, ilegalni imigrant, koji ju je oženio samo kako bi dobio vizu za Veliku Britaniju. Slomljena Nataša Čejmbers (38) izjavila je da se njen drugi brak iz snova pretvorio u noćnu… »
"Moj muž Albanac me je očarao, ali se promenio čim smo se venčali": Nataša otvorila dušu, upozorava druge žene
Telegraf 09.02.2025
Preporučujemo. Razvedena majka četvoro dece tvrdi da ju je prevario "veoma šarmantni" Albanac, ilegalni imigrant, koji ju je oženio samo kako bi dobio vizu za Veliku Britaniju. Slomljena Nataša Čejmbers (38) izjavila je da se njen drugi brak iz snova… »
Vesti dana »
Dva veka od rođenja Svetozara Miletića, svečana akademija održana u Srpskom narodnom pozorištu
RTS pre 12 minutajoš 41 povezana
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Jug "Marakane" oštećen posle požara na večitom derbiju: Goreo dva puta, letele stolice, evo kako sada izgleda
Mondo pre 22 minutajoš 88 povezanih
VIDEO Partizan centimetri delili od gola: Neverovatan trenutak koji je rešio derbi
Nova pre 47 minutajoš 78 povezanih
Poljoprivrednici blokirali puteve na više mesta u Srbiji; Glamočić: Neće biti prihvaćeni ultimatumi
RTV pre 5 satijoš 30 povezanih