Povezane vesti

Opsadno stanje u grčkoj! Muškarac ubio dvoje ljudi, pa se zabarikadirao u radionici sa granatom: Jake policijske snage na…

Opsadno stanje u grčkoj! Muškarac ubio dvoje ljudi, pa se zabarikadirao u radionici sa granatom: Jake policijske snage na…

Blic pre 1 dan
Jedan muškarac, koji tvrdi da je ubio dvoje ljudi, zabarikadirao se naoružan granatom u stolarskoj radionici u selu Gonoi, u grčkoj oblasti Tesaliji, a na licu mesta raspoređene su specijalne snage policije, prenose danas grčki mediji. Osumnjičeni… »
"Ubio sam dvoje ljudi": Detalji jezive pucnjave iz minuta u minut! Napadač se zabarikadirao u radionici, policija ga opkolila…

"Ubio sam dvoje ljudi": Detalji jezive pucnjave iz minuta u minut! Napadač se zabarikadirao u radionici, policija ga opkolila…

Kurir pre 1 dan
Jedan muškarac, koji tvrdi da je ubio dvoje ljudi, zabarikadirao se naoružan granatom u stolarskoj radionici u selu Gonoi, u grčkoj oblasti Tesaliji. Na licu mesta raspoređene su specijalne snage policije, prenose grčki mediji. Muškarac se… »
Drama u Grčkoj: Naoružani muškarac ubio dvoje ljudi pa se zabarikadirao u radionici

Drama u Grčkoj: Naoružani muškarac ubio dvoje ljudi pa se zabarikadirao u radionici

Euronews pre 1 dan
Jedan muškarac, koji tvrdi da je ubio dvoje ljudi, zabarikadirao se naoružan granatom u stolarskoj radionici u selu Gonoi, u grčkoj oblasti Tesaliji, a na licu mesta raspoređene su specijalne snage policije, prenose danas grčki mediji. Osumnjičeni… »
Naoružani muškarac zabarikadirao se u radionici u Grčkoj, prethodno ubio dvoje ljudi

Naoružani muškarac zabarikadirao se u radionici u Grčkoj, prethodno ubio dvoje ljudi

N1 Info pre 1 dan
Jedan muškarac, koji tvrdi da je ubio dvoje ljudi, zabarikadirao se naoružan granatom u stolarskoj radionici u selu Gonoi, u grčkoj oblasti Tesaliji, a na licu mesta raspoređene su specijalne snage policije, prenose grčki mediji. Osumnjičeni, koji… »
Horor u grčkoj, ima mrtvih! Ekstremni desničar uleteo naoružan granatom, bio kandidat za poslanika u parlamentu! Stigle jake…

Horor u grčkoj, ima mrtvih! Ekstremni desničar uleteo naoružan granatom, bio kandidat za poslanika u parlamentu! Stigle jake…

Kurir pre 1 dan
Stravična pucnjava u Grčkoj: Ima mrtvih, napadač naoružan granatom

Stravična pucnjava u Grčkoj: Ima mrtvih, napadač naoružan granatom

Telegraf pre 1 dan
"Ubio sam dvoje ljudi": Detalji horora u Grčkoj, zabarikadirao se u radionici

"Ubio sam dvoje ljudi": Detalji horora u Grčkoj, zabarikadirao se u radionici

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Muškarac se zabarikadirao u stolarskoj radionici u selu Gonoi, u oblasti Tesalija, i tvrdi da je ubio dve osobe. Osumnjičeni, star oko 60 godina, pozvao je policiju rekavši: "Ubio sam dvoje ljudi." Vlasti su potvrdile smrtne slučajeve… »

Vesti dana »