Povezane vesti

Udovici pokojnog pevača dever poklonio kuću od 100.000 evra: Nije ni znao koliko vredi, zarekao se samo jedno

Udovici pokojnog pevača dever poklonio kuću od 100.000 evra: Nije ni znao koliko vredi, zarekao se samo jedno

Mondo 09.02.2025
Danijela Dvornik danas uživa u luksuznoj nekretnini koju je uredila po svom ukusu. Dino Dvornik, legendarni muzičar i jedan od pionira funka na ovim prostorima, ostavio je neizbrisiv trag u muzičkoj industriji. Njegov jedinstveni stil, energija i… »
Dever joj poklonio kuću od: 100.000 evra na braču Udovica poznatog pevača uživa u luksuzu, na renoviranje pukla 50.000 evra

Dever joj poklonio kuću od: 100.000 evra na braču Udovica poznatog pevača uživa u luksuzu, na renoviranje pukla 50.000 evra

Blic 09.02.2025
Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, pokojni Dino Dvornik iza sebe je ostavio suprugu Danijelu i ćerku Elu Dvornik. Brat Dina Dvornika prepisao je kuću snaji Danijeli 2010 godine, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da… »
Dever joj poklonio kuću od 100.000 € na Braču: Udovica pevača sad uživao u ovom raju, samo za renoviranje potrošila…

Dever joj poklonio kuću od 100.000 € na Braču: Udovica pevača sad uživao u ovom raju, samo za renoviranje potrošila…

Kurir 09.02.2025
"Danijela mi je tražila da joj prepišem svoju polovinu kuće i ja sam to učinio bez ikakve finansijske naknade", govorio je Dean Dvornik o prepisivanju svoje kuće snajki Danijeli Dvornik 2010. godine, udovici Dina Dvornika. Pre nego što je preminuo… »

Vesti dana »