Повезане вести
Саша Ђорђевић: На корак смо од почетка серијске производње Гранде Панде
Глас Шумадије 09.02.2025
На корак смо од почетка серијске производње Гранде Панде. Тренутно датум, сам почетак још увек немамо, али могу рећи да више не причамо о месецима и о недељама, него се буквално ради о данима и сатима кад то треба да почне… »
Ђорђевић: Питање је дана када ће почети серијска производња Гранде Панде
ИнфоКГ 09.02.2025
"На корак смо од почетка серијске производње Гранде Панде. Тренутно датум, сам почетак још увек немамо, али могу рећи да више не причамо о месецима и о недељама, него се буквално ради о данима и сатима кад то треба да почне"… »
Ђорђевић: Питање је дана када ће почети серијска производња Гранде Панде
ИнфоКГ 09.02.2025
"На корак смо од почетка серијске производње Гранде Панде. Тренутно датум, сам почетак још увек немамо, али могу рећи да више не причамо о месецима и о недељама, него се буквално ради о данима и сатима кад то треба да почне"… »
Вести дана »

Протест родитеља у Миријеву, у више градова окупљања у знак подршке студенту Богдану Јовичићу: У Новом Саду блокиран Варадински мост
Блиц пре 42 минутајош 2 повезане

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 33 минутајош 1 повезана