Povezane vesti
Sabalenka: Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu Australijan opena
Sportski žurnal pre 31 dana
Arina će igrati u Dohi, a krajem meseca i u Dubaiju, a zaim u SAD, u Indijan Velsu i Majamiju. Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da je spremna za… »
Sabalenka: "Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu AO"
Sportske.net pre 31 dana
Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Australijan opena i da je spremna za nova takmičenja. Sabalenka krajem januara nije uspela da odbrani titulu na Australijan openu, pošto je… »
"Spremna sam za velike turnire, na poraz sam zaboravila": Sabalenka pozitivna pred turnir u Dohi
Večernje novosti pre 31 dana
Arina Sabalenka je 25. januara u finalu prvog grend slem turnira u sezoni u Melburnu poražena od Kiz 6:3, 2:6, 7:5. Foto: Profimedia Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je u Dohi da misli da se oporavila od poraza od Amerikanke… »
Sabalenka: "Oporavila sam se od poraza u finalu Australijan opena"
B92 pre 31 dana
Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da je spremna za nova takmičenja. Sabalenka krajem januara nije uspela da odbrani titulu na Australijan openu… »
Vesti dana »

Rusija predala listu zahteva Americi nakon trampove pretnje! Šef Bele kuće poslao izaslanika kod Putina "Mogu da im uradim nešto veoma loše, ali..." (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 22 povezane

Deki, nikada neće biti zaboravljen! Nikola Jokić u posebnoj majici na konferenciji za medije (video)
Večernje novosti pre 21 minutajoš 19 povezanih

Danas oblačno sa sunčanim intervalima, toplo za ovo doba godine
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih

Radnici GSP-a danas organizuju novi protest, najavljena blokada raskrsnice u centru grada
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih