Povezane vesti
Sabalenka: Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu Australijan opena
Sportski žurnal 09.02.2025
Arina će igrati u Dohi, a krajem meseca i u Dubaiju, a zaim u SAD, u Indijan Velsu i Majamiju. Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da je spremna za… »
Sabalenka: "Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu AO"
Sportske.net 09.02.2025
Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Australijan opena i da je spremna za nova takmičenja. Sabalenka krajem januara nije uspela da odbrani titulu na Australijan openu, pošto je… »
Sabalenka: "Oporavila sam se od poraza u finalu Australijan opena"
B92 09.02.2025
Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da je spremna za nova takmičenja. Sabalenka krajem januara nije uspela da odbrani titulu na Australijan openu… »
"Spremna sam za velike turnire, na poraz sam zaboravila": Sabalenka pozitivna pred turnir u Dohi
Večernje novosti 09.02.2025
Arina Sabalenka je 25. januara u finalu prvog grend slem turnira u sezoni u Melburnu poražena od Kiz 6:3, 2:6, 7:5. Foto: Profimedia Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je u Dohi da misli da se oporavila od poraza od Amerikanke… »
Vesti dana »

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 3 minutajoš 29 povezanih

Oblačno, nestabilno vreme sa kišom: Moguće nepogode u nekim delovima zemlje
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Usekovanje glave Jovana Krstitelja, danas je dan strogog posta
Sputnik pre 12 minutajoš 10 povezanih

Zemljotres jačine 3,8 stepeni Rihterove skale pogodio Severnu Makedoniju
N1 Info pre 37 minutajoš 9 povezanih