Повезане вести
Сабаленка: Потпуно сам се опоравила од пораза у финалу Аустралијан опена
Спортски журнал 09.02.2025
Арина ће играти у Дохи, а крајем месеца и у Дубаију, а заим у САД, у Индијан Велсу и Мајамију. Прва тенсерка света Белорускиња Арина Сабаленка рекла је данас да се потпуно опоравила од пораза у финалу Отвореног првенства… »
Сабаленка: "Потпуно сам се опоравила од пораза у финалу АО"
Спортске.нет 09.02.2025
Прва тенсерка света Белорускиња Арина Сабаленка рекла је данас да се потпуно опоравила од пораза у финалу Аустралијан опена и да је спремна за нова такмичења. Сабаленка крајем јануара није успела да одбрани титулу на… »
Сабаленка: "Опоравила сам се од пораза у финалу Аустралијан опена"
Б92 09.02.2025
Прва тенсерка света Белорускиња Арина Сабаленка рекла је данас да се потпуно опоравила од пораза у финалу Отвореног првенства Аустралије и да је спремна за нова такмичења. Сабаленка крајем јануара није успела да одбрани титулу… »
"Спремна сам за велике турнире, на пораз сам заборавила": Сабаленка позитивна пред турнир у Дохи
Вечерње новости 09.02.2025
Арина Сабаленка је 25. јануара у финалу првог гренд слем турнира у сезони у Мелбурну поражена од Киз 6:3, 2:6, 7:5. Фото: Профимедиа Најбоља тенисерка света Белорускиња Арина Сабаленка рекла је у Дохи да мисли да се опоравила… »
Вести дана »
Војводина после девет година славила у Београду над бледом Звездом и поново узела меру актуелном шампиону
РТС пре 7 минутајош 81 повезана
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 42 минутајош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних