Povezane vesti

Sabalenka: Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu Australijan opena

Sabalenka: Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu Australijan opena

Sportski žurnal pre 1 dan
Arina će igrati u Dohi, a krajem meseca i u Dubaiju, a zaim u SAD, u Indijan Velsu i Majamiju. Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da je spremna za… »
Sabalenka: "Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu AO"

Sabalenka: "Potpuno sam se oporavila od poraza u finalu AO"

Sportske.net pre 1 dan
Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Australijan opena i da je spremna za nova takmičenja. Sabalenka krajem januara nije uspela da odbrani titulu na Australijan openu, pošto je… »
"Spremna sam za velike turnire, na poraz sam zaboravila": Sabalenka pozitivna pred turnir u Dohi

"Spremna sam za velike turnire, na poraz sam zaboravila": Sabalenka pozitivna pred turnir u Dohi

Večernje novosti pre 1 dan
Arina Sabalenka je 25. januara u finalu prvog grend slem turnira u sezoni u Melburnu poražena od Kiz 6:3, 2:6, 7:5. Foto: Profimedia Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je u Dohi da misli da se oporavila od poraza od Amerikanke… »
Sabalenka: "Oporavila sam se od poraza u finalu Australijan opena"

Sabalenka: "Oporavila sam se od poraza u finalu Australijan opena"

B92 pre 1 dan
Prva tenserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je danas da se potpuno oporavila od poraza u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da je spremna za nova takmičenja. Sabalenka krajem januara nije uspela da odbrani titulu na Australijan openu… »

Vesti dana »