Povezane vesti
Izviždana Brnabić: Majke mi mile, ne znam što oni hoće
SEEbiz 09.02.2025
BEOGRAD - Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je na tribini Srpske napredne stranke (SNS) jučer navečer u Domu kulture u Lazarevcu da su mještani koji su je dočekali s negodovanjem i zvižducima "obične kukavice". Obraćajući se okupljenima u… »
Brnabić o Lazarevčanima koji su je dočekali zvižducima: „Ja iskreno ne znam šta ove kukavice hoće“
Nova 09.02.2025
Predsednica Parlamenta Srbije Ana Brnabić, rekla je na tribini Srpske napredne stranke (SNS) održane u subotu uveče u Domu kulture u Lazarevcu, da su meštani koji su je dočekali negodovanjem i zvižducima - obične kukavice. Obraćajući se okupljenima u… »
Brnabić na tribini SNS u Lazarevcu: Ja iskreno ne znam šta ove kukavice hoće
Novi magazin 09.02.2025
Predsednica Parlamenta Srbije Ana Brnabić, rekla je na tribini Srpske napredne stranke (SNS) održane u subotu uveče u Domu kulture u Lazarevcu, da su meštani koji su je dočekali negodovanjem i zvižducima - obične kukavice. Obraćajući se okupljenima u… »
Beta 09.02.2025
Brnabić o građanima koji su joj zviždali u Lazarevcu: "Ja iskreno ne znam šta ove kukavice hoće"
Radio 021 09.02.2025
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, rekla je na tribini Srpske napredne stranke u Lazarevcu, da su meštani koji su je dočekali negodovanjem i zvižducima - obične kukavice. Obraćajući se okupljenima u sali u Lazarevcu ona je rekla da joj uopšte… »
Radio sto plus 09.02.2025
Obraćajući se okupljenima u sali u Lazarevcu ona je rekla da joj uopšte nije jasno šta ti građani žele. “Da vam kažem iskreno, onako kolokvijalno, majke mi mile, ja ne znam šta oni hoće”, kazala je Brnabić. “Došlo njih dvesta ovde, sve kukavice, nema… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 3 satajoš 29 povezanih

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 7 satijoš 36 povezanih

"Milijarde dolara se slivaju u SAD": Više od 70 zemalja širom sveta plaća Trampove carine VIDEO
B92 pre 1 satjoš 61 povezana