Повезане вести

Извиждана Брнабић: Мајке ми миле, не знам што они хоће

Извиждана Брнабић: Мајке ми миле, не знам што они хоће

СЕЕбиз 09.02.2025
БЕОГРАД - Предсједница Скупштине Србије Ана Брнабић рекла је на трибини Српске напредне странке (СНС) јучер навечер у Дому културе у Лазаревцу да су мјештани који су је дочекали с негодовањем и звиждуцима "обичне кукавице"… »
Брнабић о Лазаревчанима који су је дочекали звиждуцима: „Ја искрено не знам шта ове кукавице хоће“

Брнабић о Лазаревчанима који су је дочекали звиждуцима: „Ја искрено не знам шта ове кукавице хоће“

Нова 09.02.2025
Председница Парламента Србије Ана Брнабић, рекла је на трибини Српске напредне странке (СНС) одржане у суботу увече у Дому културе у Лазаревцу, да су мештани који су је дочекали негодовањем и звиждуцима - обичне кукавице… »
Брнабић на трибини СНС у Лазаревцу: Ја искрено не знам шта ове кукавице хоће

Нови магазин 09.02.2025
Председница Парламента Србије Ана Брнабић, рекла је на трибини Српске напредне странке (СНС) одржане у суботу увече у Дому културе у Лазаревцу, да су мештани који су је дочекали негодовањем и звиждуцима - обичне кукавице… »

Бета 09.02.2025
Брнабић о грађанима који су јој звиждали у Лазаревцу: "Ја искрено не знам шта ове кукавице хоће"

Брнабић о грађанима који су јој звиждали у Лазаревцу: "Ја искрено не знам шта ове кукавице хоће"

Радио 021 09.02.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић, рекла је на трибини Српске напредне странке у Лазаревцу, да су мештани који су је дочекали негодовањем и звиждуцима - обичне кукавице. Обраћајући се окупљенима у сали у Лазаревцу она… »

Радио сто плус 09.02.2025
Обраћајући се окупљенима у сали у Лазаревцу она је рекла да јој уопште није јасно шта ти грађани желе. “Да вам кажем искрено, онако колоквијално, мајке ми миле, ја не знам шта они хоће”, казала је Брнабић. “Дошло њих двеста… »

Вести дана »