Povezane vesti

Misteriozni triler Nebojše Glogovca koji nikad nije prikazan: Pogledajte trejler filma iz 2015. koji je nestao

Misteriozni triler Nebojše Glogovca koji nikad nije prikazan: Pogledajte trejler filma iz 2015. koji je nestao

Mondo 09.02.2025
Film koji je okupio sam krem srpskog glumišta zajedno sa Nebojšom Glogovcem, nikada nije doživeo premijeru, a jedini dokaz da je snimljen je trejler koji se pojavio na mrežama. Legendarni glumac Nebojša Glogovac preminuo je na današnji dan, 9… »
Svi su plakali zbog ovih reči nebojše glogovca: Najtužnija scena u seriji "Moj rođak sa sela", ovako je glumac govorio o…

Svi su plakali zbog ovih reči nebojše glogovca: Najtužnija scena u seriji "Moj rođak sa sela", ovako je glumac govorio o…

Blic 09.02.2025
Legendarni glumac Nebojša Glogovac umro je na današnji dan pre sedam godina nakon kratke borbe sa opakom bolesti. Nebojša Glogovac iza sebe je ostavio brojne uloge, a njegove replike iz filmova i serija i danas se citiraju. Međutim, ulogom u seriji… »
"Mogao bih da radim bilo šta, ali dokle god mogu ja ću se baviti glumom": Sedam godina bez nebojše glogovca, jednog od…

"Mogao bih da radim bilo šta, ali dokle god mogu ja ću se baviti glumom": Sedam godina bez nebojše glogovca, jednog od…

Blic 09.02.2025
U Beogradu je 9. februara 2018. preminuo Nebojša Glogovac, filmski, pozorišni i televizijski glumac. Smatran vodećim glumcem svoje generacije, Glogovac je ostvario brojne uloge za pamćenje, a dobitnik je i niza prestižnih esnafskih priznanja. -… »

Vesti dana »