Povezane vesti

(Video) "ja ću da ga čuvam, to sam i želela": Tanja Savić se ne odvaja od Mukija, a sada se oglasila o prinovi…

(Video) "ja ću da ga čuvam, to sam i želela": Tanja Savić se ne odvaja od Mukija, a sada se oglasila o prinovi…

Blic pre 1 dan
Iz doma Tanje Savić juče su stigle vesti da će njen brat postati otac, a sada je pevačica i zvanično potvrdila tu informaciju. Ekipa "Blica" je danas uslikala Tanju na aerodromu sa dečkom Mukijem Bešićem koji su se vratili iz inostranstva. Tanja… »
Veliko veselje u domu Tanje Savić: Stiže prinova! Otkriven i pol bebe - brat pevačice se oglasio i čestitke pljušte (foto)

Veliko veselje u domu Tanje Savić: Stiže prinova! Otkriven i pol bebe - brat pevačice se oglasio i čestitke pljušte (foto)

Blic pre 1 dan
Porodica Tanje Savić uveliko slavi zbog lepih vesti, a brat pevačice, Nemanja Savić, oglasio se na društvenim mrežama i podelio detalje. Tanjin brat je otkrio da stiže prinova u njihovu porodicu, zbog čega su svi uzbuđeni. Nemanja je na Instagramu… »
Tanja Savić uskoro postaje tetka: Jedva čekam da čuvam bebu!

Tanja Savić uskoro postaje tetka: Jedva čekam da čuvam bebu!

Svet plus pre 1 dan
Poznata pevačica Tanja Savić sa velikim oduševljenjem dočekala je vest da njen brat Nemanja uskoro postaje otac. Beba devojčica stiže za nekoliko meseci, a Tanja već planira kako će provoditi vreme s bratanicom. Pevačica Tanja Savić, jedna od… »
Prvo oglašavanje tanje Savić nakon vesti o prinovi: Evo šta je sve rekla

Prvo oglašavanje tanje Savić nakon vesti o prinovi: Evo šta je sve rekla

Kurir pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić kaže da je sa oduševljenjem dočekala vest da će njen brat Nemanja dobiti dete i da jedva čeka da čuva bebu. Tanja Savić će za nekoliko meseci postati ponosna tetka jedne devojčice, a već se spremila za to da provodi vreme… »

Vesti dana »